全部國際文宣既方向完全錯哂 外國睇完根本唔會有行動

502 回覆
1172 Like 14 Dislike
同意
當然
821 8pm
#Eye4HK
#EyeforHK
#NoPoliceBrutality
#FreeFromFear
#DemocracyForHK
推!
同意
新疆過百萬集中營竟然無

拆教堂 滅佛 禁穆斯林依啲係全世界都有可能成為victims, 咁先會驚自己係咪下一個受害人
少少意見

我有諗過除咗而家嘅文宣,針對外國呼籲嘅可以仲有:

1 加強stand with Hong Kong,用fb twitter刪acc嚟話中國會周圍抹黑香港示威者,國家維穩機器大規模啟動。香港嘅人權狀況會得唔到正確嘅傳播,叫人唔好信網上五毛,信國際有公信力嘅傳媒

2 呼籲保障/關注喺外國嘅香港人嘅示威權利,煲大中國留學生嘅行為

3 煲大國泰嘅事,指出被中資染指嘅企業/中資都信唔過,會因為政治立場而迫害你,一旦好似航空業呢啲接觸到個人資料嘅公司會好危險

總結:煲大中國威脅論
agger
早都喺 u tube 幫手廣傳緊。
光復香港 時代革命
香港人唔信教
但外國無論基督教定回教都好多忠誠教徒
而家從來都未見過有文宣針對支那拆教堂拆清真寺
呢個係核彈黎架
Agger 佢地最多share下 好難有咩行動
習特拉,納粹中國
加拿大人質外交
英國領事館職員Simon
外國文宣要講中共做緊昔日納粹一樣嘅嘢, 從而叫自由世界嘅人民起來反對
#Chinazi
無錯,回教好多忠誠教徒
中東國家因為新疆過百萬集中營, 禁穆斯林,已經唔同中國合作

[突發]彭博:卡塔爾率先割蓆支那
https://lih.kg/1494088

同意
中共極端主義威脅論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞