全部國際文宣既方向完全錯哂 外國睇完根本唔會有行動

502 回覆
1172 Like 14 Dislike
外國Youtuber都關心香港!香港嗰班死左去邊
https://lih.kg/1488038
五大訴求 缺一不可

大休息日已經過了 抗爭者是時候重新上路
https://lih.kg/1493998
agger
瘋狂話比佢地知中共會點滲透,叫佢地唔好信中國
搵支持香港黑衫嘅外國YouTuber做媒介,幫手做文宣,講香港條例如何對外國人有都威脅
Push
要引起人民既反思 再提醒佢地周邊都有同樣嘅苗頭 例如外地中國人圍爐+唔講本土語言
push
大家記得入去睇睇詳細版

[國際文宣]用英文整合中共係國際各個層面唧控制 令外國人都會有身受其害嘅覺悟
https://lih.kg/1492342
lush
沒錯,要令到佢哋幫手一齊抵制中共先有用
其實慢慢已經shift緊去反共
不過大家都冇明講
Push
借個位post小弟沉左果個post:

要fb步msn後塵
上Twitter 嘅習慣要去養成
岩先上Twitter 搵#chinazi
搵左勁耐先見到一兩篇係關香港酷刑事
唔該請你地煲大埋將軍澳斬人popo懶理佢啦

將#chinazi #hongkongprotest #antiELAB #hongkongpolice
連繫埋一齊用咁d外國人先會知㗎
人地唔係d mon post 狗時時刻刻睇住香港
反送中只係外國人生活嘅一個好小嘅部分
佢地唔知道喺反送中之下香港仲發生左d咩不義嘅事㗎
所以我地咪要去就佢地
等佢地易入口d囉
我地要將反送中嘅資訊成為佢地網絡生活嘅一大部份
一打開Twitter 就即時見到香港班popo嘅暴行

同埋唔好忘記煲大國泰高層被換血單野
話俾外國人知依家企業喺香港會被中共騎劫晒已經唔撚安全
扇動外資撒走或者幫我地反送中保利益係變相免費宣傳送中壞處
我冇嘢講
外國YouTuber閑閑地都幾百萬subscribers
搵到三五七個知名YouTubers
已經有過千萬人留意到

不妨搵埋攬炒團隊叫YouTubers幫手合作,成效好過登報
我叫佢地唔好同中國做生意,簽左約都可以隨便違約,囉住中英聯合聲明單野黎講。
黎香港投資,可能公司都冇埋,睇下國泰
我地真係好耐彈藥
chin-virus is spreading
好多彈藥
岩丫 總之要將中國人威脅論宣揚出去
大把香港人返大陸開公司 比大陸食咗間公司都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞