[Reddit] 第一次見呢張六四嘅相

684 回覆
3492 Like 16 Dislike
啱啊 錢的確係好有用啊 有錢可以為所欲為
但好多人寧願唔要錢唔係為左錢 都要追求自己想要既野

同埋好痛心 所謂既長輩也不過如是 以為佢地社會經驗比我地多睇透切 點知都又係眼盲心盲
唔好玩啦,成個post咁多料,你都仲可以話天安門無死人?
當年中共都話死左三百幾人嫁.今時今日係死零人呀.
外國存檔係死左萬幾人,有學生,平民,解放軍都有呀.
有咩可疑?我唔係challenge只係想了解你既睇法

我都好奇 好似南京大屠殺咁 上年見到啲新既相 但個張相以前一直都未見過
咁賤?
夜晚清場,呢張相係日頭影。
你係物水呀,人地影過既相一定要過你法眼嫁?人地就係鐘意收埋十年八年先拎出黎,要問過你?
#Eye4HK
#EyeforHK
#NoPoliceBrutality
#FreeFromFear
#DemocracyForHK
#CondemnHKpolicebrutality
#LiberateHK
#WeareHongKonger
天滅中共
請大家發起
We Are HongKonger
全球運動
https://lih.kg/1494668
根本果年死好多人

出坦克鎮壓WOR,點會無死人?

坦克示威算數?一定大大力掃射啦
總次人在地獄鬼國,人命比蟻賤
留言delete鬼哂?
可唔可以解釋下呢張相點睇⋯
RIP
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
...
明日香港

真係靠哂依加㗎喇咁多位
有冇諗過其實六四都種下左種子
雖然係鄰國既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞