[年吸20億,第二波] Deadline已過,罷捐當香港人condom嘅國際組織INGO

1459 回覆
2282 Like 13 Dislike
CUT捐助熱線 如下
1. 宣明會(香港): (852) 2394 2394
2. 無國界醫生(香港) : (852) 2959 4229
3. 樂施會 (香港) : (852) 3120 5000
4. 奧比斯(香港) : (852) 2877 9373
5. UNICEF (香港): (852) 2833 6139
6. Save the Children(香港) : (852) 3160-8686
7. 國際培幼會(香港) : (852) 3405 5305
fa唔係紅十字會既人咩
推一推
等我幫佢地答你啦

「謝謝你的查詢。

對於香港目前的處境,無國界醫生感到難過,我們一直關注和監察香港的情況。作為國際醫療人道救援組織,無國界醫生的救援行動建基於不偏不倚、獨立和中立的人道原則。無國界醫生展開救援前,我們會先在當地進行獨立需求評估,了解醫療系統是否足以應付基本醫療需求。無國界醫生的團隊將繼續監察香港的情況,在有需要的時候採取適當的行動。

無國界醫生(香港)辦事處」

屌你老味呢封咁撚hea嘅罐頭回復我記佢十世一日唔出手幫忙一日都唔洗旨意我再捐俾佢地
自推一吓

籌備緊下一步 俾啲時間
除左紅十字
其他我絕對支持制裁
踩街點啦 我地有我地cut 人地又繼續搵市民捐
——————————————————

毋忘所有義士之付出、612、721、805、811、824、825
打狗!救人!
無分和勇 團結抗暴
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命
推推
大愛既左膠話人地唔幫香港人但有幫外國人都應該繼續捐
重屌你憑咩代表香港人都覺得要cut NGO捐款
話鳩發起行動既人散播仇恨
左膠admin 又屌你係到屌左膠同和理非係咪想割蓆

推一推
可惜我一直都冇捐,cut唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞