BNO變BC嘅希望嚟啦

581 回覆
700 Like 34 Dislike
不過一個post睇到N多隻柒頭 五毛 無知撚 真係睇盡晒連登仔質素
up
大家睇清楚先好簽
唔再推呢個post
響個post唔同人講過N次都係咁
你唔會叫得醒扮瞓嘅人
失實陳述唔單止係刑事
英國睇到就會覺得好核突映衰港人
請大家睇清楚先好簽
唔再推呢個post
要出聲有好多理由既,個中英聯合聲明已經好大個理由啦,唔係話分化,但覺得有BNO係抗爭上應該做多d囉,個700個義士有幾多有BNO。

真心愛香港應該唸點光復香港,而唔係想拎BC,會令我覺得香港亂,你地有BNO想走去第二度發展,食人血饅頭
個petition奇奇怪怪
唔知個立場係咩 有咩用心
咁有心不如你你正正經經搞個街站聯署
連埋簽名人BNO號碼
再搵議員攞住呢十萬個簽名同號碼飛去英國交涉啦...

未入英國經已違反英國法律
你好意思叫人放你入去人地都唔肯受啦
所以睇清楚先
我都差d簽左
仲有開post又係P牌
It could be a disaster if we keep ignoring this is happening. Hong Kongers will come in as political refugees. We will need a lot of effort to house them and bad for the British reputations to the International community then.”

嗰兩句係講緊ignore嘅disaster
最尾個”then”係解「到時」

不過如果想所有人一睇就明,佢應該喺happening後面用逗號
請大家睇清楚先好簽
唔再推呢個post
正經開個香港人BNO holder/expired 嘅petitions交比英國撐我哋嘅議員好過啦。 呢個要BC就難收集,亂簽就失正當性(大陸Hi做嘢一樣)
Push
睇黎支那真係好驚BNO變BC,次次都有人出嚟帶風向話一旦BNO變BC班人會走
同意
難得仲事開始有英國關注
唔值得成班人亂玩結果被人話個petition 種票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞