BNO變BC嘅希望嚟啦

581 回覆
700 Like 34 Dislike
Pish
Push
差四萬五千個
推!!

Thanks bro
跟本就唔會俾。
英國由6月計起出左幾多次聲心照啦。
剛剛唔係話中港聯合聲明無效咩,大家都可以投
咁懆 你老豆老母無幫你申請?
推啊
diu 咁多五毛既
【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(法新社)

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

為你同你嘅摰愛

Postal code 就打000000
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

而家個問題係大家都簽緊呢個
我問你,如果真係重新寫過個?你點去重新去make noise等人重新關注呢件事先?
就算係攬炒巴咁強魅力既人出面都未必創做到多次咁多人簽BNO聯署呢個奇蹟出嚟啦
更何況係人人睇法雖然唔同
大家都係為件事既啫
陣間又起多個petition梗有人唔同意啲觀點跟住又嘈又腰斬
其他人又覺得某個petition既用詞唔夠精準優美又再起多個petition出嚟
咁搞法大家只會沒完沒了
大家出嚟行都會話不割席啦
如果真係為件事跟本大家應該齊心去做先
你覺得個petition 係有問題既你可以搵過第二個方法去宣傳你個平權方案同觀點架
例如眾籌搞個新campagin之類 (你拍得心口話重新開個新既petition 咁即係你有信心搞個新campagin會再次凝眾到咁多人去等件事唔會失溫啦?)
問下姐 見你咁激動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞