BNO變BC嘅希望嚟啦

581 回覆
700 Like 34 Dislike
bno巴絲們。。唔理香港啦??
推!
屌你 點解寫呢d on9嘢落去 係咪想搞到BNO冇得改BC?
走到都未必走啦,你估亞洲人活係歐洲人中間舒服咩,肯定留守到最後一刻直至占占占黎到
咪理佢啦
我成朝叫人睇清楚先簽
佢就不停唱反調同推post
想人唔成事咁
個聯署d字眼古古怪怪
又收收埋埋
個人覺得係糖衣毒藥
都係果句
請大家睇清楚先
唔再推呢個post
如果真係想表達中文果段嘅意思 英文果段真心表達得好差 仲可唔可以係petition度edit英文果段?
繼續努力,成功香港即刻成堆英國勢力。
絲打,我都有BNO,其他聯署都有簽,都支持平權。但呢個聯署太奇怪,將最有問題果句隱藏左,要click入去先睇到。個人覺得如果上到國會會有負面影響啫,其他BNO聯署都冇咁既問題我絕對支持

我都已經用冇推文回覆,就係唔想佢置頂。另外都留意下開post既係P牌,不停推post叫人支持簽既都係平時少開post既account。會唔會有人想將呢d負面因素帶到上國會產生負面影響?
冇申請過都得,只要父母有
簽夠10萬,係令英國保守黨議員出師有名喺英國國會度爭取,試諗下人地Tom Tugendhat喺社交媒體高調撐BNO平權,而我地自己連個petition都簽唔夠10萬人,仲有乜理由叫人幫拖? 所以唔好再斟酌D字眼啦,積極D叫人簽吧!

https://petition.parliament.uk/petitions/244402
push
signed
簽左有咩成本?就算真係bno=bc 我諗係自己決定 我都信有人熱愛中國咁咪留到2047
唔簽就等2047 正式回蟈
push
你講到咁...我就當你認真同你討論
先唔好講呢個petition 既用字...
起碼呢個petition 真係夠多人簽同埋叫估中最大可能推到BNO issue上國會
你話你有簽其他bno petition
想問如果個petition 係make 唔到noise 咁你簽果個petition又有咩意義?
你話呢個petition 用字負面可能影響BNO平權
咁我請問你如果你唔簽呢個petition, 你仲有咩方法可以將BNO呢樣野帶入國會呢?
到時連noise都make唔到...平權就只會變咗講下...
老實講我見你係咁叫人唔好簽我就覺得你想引導呢個結果
你呢條友用心都幾險惡架喎...
教精你啦細佬...你想人愛國唔好走你就應該貼多啲國家既好野出嚟叫人愛國...例如華為就嚟稱霸世界之類...
或者誘之以利講愛國有咩著數咁
而唔係係到做埋啲屎忽野
心水清
如果英國國會話冇平權 咁愛國人士咪開心 bno咪死心囉
宜家咩都唔做 等2047?
話未去過英國了解英國果啲都on9 你又好了解中國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞