比黑警老強過嘅女義士同比人酷刑嘅義士入一入嚟

1130 回覆
3931 Like 17 Dislike
嗰時得我一個比人捉,唔係好多單係咁,唔自爆了
對唔住...巴打要支持住
大家都會支持你
推 黑警死全家
我諗我嘅情況應該比其他人好好多
希望鼓勵到更多人走出嚟
be happy冇事嘅!
係呢個d人睇貞操緊要自己條命既社會d狗先會放膽姦女示威者,就係知受害人唔夠膽講出黎,
因為其一,口唔會講,甚至話會冇事,但暗瓦底會笑尻人,睇唔起人,最尾會選擇同個冇出過事既女性一齊,就係因為個女既俾人強姦左,呢位女性既所有價值都可以否定,點解要咁?因為做中國人做到上哂腦,口講要自由,但心仲係咁迂腐,唔該,錯既唔係個女既呀,係加害者!
其二就係上面帶出既blame the victim呢樣野。大家都熟哂,高官都示範左好多次,叫人唔想俾人強姦就早d番屋,着多件衫。大家要記得加害者先係個要俾千夫所指既對象,下次投票唔該戈d支持罪犯合理強姦受害人既mouk契可以唔洗考慮。就算波叔出城呢套膠野都有帶出個信息,we dont laugh at things that people dont choose to have,大家一定要醒醒。
狗姦完女示威者,大可以講搜證鑑證都係佢既人,破壞證據好容易,想再俾狗輪姦咪黎報警囉,法律係企係當權一面架,你地出示威唔係冇預到俾人強姦呀?大家設身處地諗諗,俾人強姦左已經唔會報警,係大家仲抱住迂腐諗法,blame the victim做法既情況下,佢地企出黎定唔企出黎對佢地更好?就係因為我地,佢地唔企出黎!
唔該大家一定要真心支持受害人企出黎,唔好抱住俾人捉戈個手足唔係自己就得既心態
去呀 快搵
721 811
唔洗覺得羞恥
應該羞恥嘅係班死黑警
如果一日告唔到班狗, 一日都有心理陰影,

我知行出黎講要勇氣,因為受傷果時果種冇力感同無法求助既感覺一定好難受,

受傷害愈大就愈難走出黎,不論係走出黎講,定走出心陰影都係,

但我地已經沒法再啞忍的,再獨自承受,

可以的,一定要企出黎,我們同在,先同律師同搵議員傾,可以點處理
push
解散香港警隊 追究戰爭罪行
冇人會笑你地,所有人都會保護你地
私了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞