比黑警老強過嘅女義士同比人酷刑嘅義士入一入嚟

1130 回覆
3931 Like 17 Dislike
最少 都有非禮 打下體都做得出 摸女仔下面你覺得會唔會?
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852
記得confirm email!!!

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

或者你冇bno唔關你事, 就係因為你冇所以先更加要簽, 你要明白可能你阿爸阿媽有bno又或者你嘅伴侶有bno, 到時真係平咗權嘅時候你阿爸阿媽可以傳畀你, 親人/伴侶團聚 etc.

你或者會覺得香港是我家, 我點解要走, 但係麻煩各位都諗下我哋有700+個義士畀人拉咗, 假設佢哋阿爸阿媽或者伴侶係有bno, 而bno又平到權嘅話, 就算佢哋有冇犯罪紀錄, 佢哋都可以有, 佢哋700+個人為咗我哋, 放棄咗自己嘅前途, 而家叫你簽個名啫, 衰咗最多咪嘥你一分鐘但係成功咗你有機會幫到佢哋製造一個更好更安全嘅未來
唔使驚
我地全部手足都撐你地
818和平遊行唔係個風氣吹向和平
而係和平個班人都支持緊勇武巴打
要搞清楚
一次要企出黎!!!
各位受害義士, 可以唔洗喺連登開POST架...
男嘅搵返林卓庭, 女嘅搵毛ee?
要企出黎,一定撐你地
今次冇得唔認啦掛!著晒制服
或者可能正係會話對個3個黑警處分就完
818和平遊行唔係個風氣吹向和平
而係和平個班人都支持緊勇武巴打
要搞清楚
push
全部一齊講 你估popo會點
求下大家行出黎指認班仆街
大家都會一路陪住你,錯嘅唔係你,我哋以後都會陪你面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞