有冇巨蟹女分享下自己既思維

974 回覆
7 Like 61 Dislike
但係差唔多每晚都可以傾d 無聊野到3,4 點
其實係咪我誤會左呢?
如果係我自己呢,我有時同朋友都會whatsapp好耐嘅,因為我唔鍾意人地已讀,所以我都好少已讀人,不過你都可以留意下對話有無曖昧野幫助分析下。

約出街呢,如果我自己本身係鍾意對方,我諗對方提議話去邊我都會應承,就算唔得閒都會提議第二個時間。相反如果無興趣呢,我就盡量唔會答應出去,食飯都還好但睇戲真係未必會,不過或者個個唔同啦唔可以一概而論嘅。
因為我都係唔會已讀人果個所以先做出呢個假像
但係有時因為我唔得閒,所以我已讀左佢,諗住遲d 先回覆佢,果時佢又會主動撩我
not really
好中
我相信佢只係因為寂寞,又咁啱你又出現
如果巨蟹鐘意你既,佢推左其他人都會應約
咁又唔洗sad既,多啲陪佢,陪到佢習慣有你既存在,佢就離唔開你
多謝你, 我會俾心機陪佢
我係絲打阿
巨蟹係鐘意人地陪,當習慣左巨蟹就會纏到你覺得煩
但又唔可以咩都就哂佢,要一啖砂糖一啖屎,咁就好易得米
唔捨得俾屎佢食
絲打唔該你

我又未去到比佢纏到覺得煩既地步
而家仲係好想佢纏我既地步
有時侯講笑咁叫佢食屎啦,算唔算

同埋佢岩岩失戀,都唔想比太大壓力佢
一齊左4年半
因為佢之前出軌(佢話已經斬左 應該係)
冷戰左一排 佢有試過搵我但我無應佢
過一排到我搵佢佢成日唔覆我又hea覆我
俾我發現佢仲mute左ig唔俾story我睇

但頭先蟹女又約我食飯
成餐好似平時咁無乜
但只係好似朋友咁
我亦無拖佢定有身體接觸

其實佢想點
嬲我?等我主動哄翻佢翻黎?
求蟹女答
想你陪下 始終一齊左4年半 總有點留戀 巨蟹女好念舊 你氹佢就好易番黎你身邊 btw只係我呢個蟹女既睇法
唉 佢唔係唔好
就係出過軌個條刺
令我之後都唔能夠信任佢
咁又係 佢出軌你仲氹番佢唔太合理 不過你地可以傾下 真係適合既可以重新開始的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞