有冇巨蟹女分享下自己既思維

974 回覆
7 Like 61 Dislike
巨蟹女既思維係點撚樣? 各方面都OK
多疑 自私 唔會企係人地立場諗 咩都唔撚講要你估佢諗咩(屌我唔識讀心)
利申:前女友巨蟹
經常諗多左,人地一句冇心嘅嘢都會諗好多
佢自己可以鬧自己,但係其他人鬧佢會嬲
兩個字總結:難搞
自己都覺得自己難搞嗰隻
我認識既巨蟹女係
顧家 好有原則 癲 你對佢好 佢對返你好
聽完人講野後,經常性會腦補好多野岀黎,明明人地唔係咁嘅意思,但自己會諗多左

仲有唔識表達自己,想你咁做又唔想直接講岀口
就算你估中我心諗咩都好,都唔會認,有時自己都覺得自己麻煩

講錯野令我傷心都會話無野,但其實內心會好在意,但就算自己會唔開心好耐都好,都係唔會表現岀黎
lm
好負面喎 咁點解一齊?
⋯⋯玻璃心?
你又好正面喎
巨蟹女係我死穴
經常迷戀
可惜我是個會嚇走蟹女既白羊男
鍾意啲乜?
唔知
氣質問題卦
完全既一個相反
如果我答到你鐘意啲乜我就已經超脫左
咁同你本身有咩唔同呢 咁相反呢
Me典型白羊
仲有需要說明嗎?
exac7ly
大哥 我點知白羊係咩性格 個個星座背哂咩
你揀三個比較重點既黎解釋下可以嗎? THANKS!!
咁似老母既女人會對男朋友或者老公點
咁身邊人點先可以提點你 令你進步之餘又唔撚會搞到你個濕鳩玻璃心 (利伸: 受夠)
好撚複雜
成日都交錯係內心小劇場
原因可能係事情 跟 自己嘅認知;道德觀;良心;朋友交情 有所牽連而成日諗多左。

但最終都係可以想出一個結論來,比啲耐心
成日諗多 人地一句說話可以反覆諗十幾廿次 自己會腦補十場大戲 覺得人地唔中意自己

少少自私 會成日以自己行先

顧家 好錫屋企 屋企有咩事會110%心機放曬落去

念舊 成日想返去以前 會記得好耐之前發生嘅嘢

諗到再講

Fight for freedom
Stand with Hong Kong
五大訴求 缺一不可

612 721 811

820/821/822 死線(未定好)

823人鏈

824 機場

824 觀塘

825 荃葵青

831 中聯辦

9月三罷

不分和勇!

求多D解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞