林宥嘉 The Great Yoga 香港場

1001 回覆
49 Like 13 Dislike
Yoga必睇 終於等到香港場
但銀包出血啦 又lala又cheer又yoga
Yoga仲要980咁貴

再多你一個tanya
有需要內部果d留email入group

plumage.hkg@gmail.com

集多幾個一次過覆

sixsonlihkg@gmail.com

hkgtemp1234@gmail.com
Thanks

28507.lihkg@gmail.com
唔該
身邊冇人聽,唔通要自己睇

跟後援買飛咯 氣氛又正

諗緊跟後援買定點 因為自己一個睇

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先
上次跟後援買氣氛係唔錯,不過隔離坐撚左個傻嘅人,睇睇下佢會瘋狂拍櫈搞到我驚驚地

呢度組團都好吖
身邊冇人鐘意yoga

集多幾個一次過覆

Thanks

唔該

Stockholm.lihkg@gmail.com

Thx巴打

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先
上次跟後援買氣氛係唔錯,不過隔離坐撚左個傻嘅人,睇睇下佢會瘋狂拍櫈搞到我驚驚地

呢度組團都好吖
身邊冇人鐘意yoga

我d fd有聽開
但就話唔會特登去睇

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先

呢度組團都好吖
身邊冇人鐘意yoga

我d fd有聽開
但就話唔會特登去睇

係唔係黎黎去去都係聽開說謊

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先

呢度組團都好吖
身邊冇人鐘意yoga

我d fd有聽開
但就話唔會特登去睇

我都聽開但係無諗住睇
email sd哂喇~其實如果你地唔係要980頭幾行或者最少的300都未必要我幫手呀~
email sd哂喇~其實如果你地唔係要980頭幾行或者最少的300都未必要我幫手呀~

rene23080@gmail.com
想要2張~~多謝幫手呀

rene23080@gmail.com
想要2張~~多謝幫手呀

yakkai.lihkg@gmail.com
唔該哂
Hei122122@gmail.com

Thx
hkhkg0000@gmail.com
thx

集多幾個一次過覆

Thanks

唔該

Thx巴打

Match2490@gmail.com

Thz巴打

集多幾個一次過覆

Thanks

唔該

Thx巴打

jklin314@gmail.com
謝謝巴打

正正係想要2張980頭幾行

genius.lihkg@gmail.com

感謝巴打

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先

呢度組團都好吖
身邊冇人鐘意yoga

我d fd有聽開
但就話唔會特登去睇

我都聽開但係無諗住睇

聽完yoga既live會愛上佢

正正係想要2張980頭幾行

genius.lihkg@gmail.com

感謝巴打

同呢位巴打一樣,不過係起email留wtsapp俾你?
諗住睇最平入去聽live
諗住睇最平入去聽live

如果冇fd一齊睇就自己執平飛
諗住自己一個人睇
又mayday 又lala 又joey 嗚丫
睇過神遊 可以話超正🤘

集多幾個一次過覆

tongtong456123@hotmail.com
如果呢度組團,咁會有幾多人有興趣join先

betwaywestham@Gmail.com
謝謝
如果呢度組團,咁會有幾多人有興趣join先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞