林宥嘉 The Great Yoga 香港場

1001 回覆
49 Like 13 Dislike
//說到這次演唱會,林宥嘉笑言不會邀請嘉賓,因這是屬於他和樂迷的時刻//
http://hd.stheadline.com/news/daily/ent/567566/

但佢喺好多電台訪問都話請唔請唔係佢話事
好似係導演安排 仲話好想請Eason 不過怕佢唔得閒
琴日播果陣叱咤樂壇梁文禮仲同佢講話Eason放緊假應該好得閒

Eason嘅話都OK
一陣好似五月天咁請譚校長就...
//說到這次演唱會,林宥嘉笑言不會邀請嘉賓,因這是屬於他和樂迷的時刻//
http://hd.stheadline.com/news/daily/ent/567566/

但佢喺好多電台訪問都話請唔請唔係佢話事
好似係導演安排 仲話好想請Eason 不過怕佢唔得閒
琴日播果陣叱咤樂壇梁文禮仲同佢講話Eason放緊假應該好得閒

Eason嘅話都OK
一陣好似五月天咁請譚校長就...

真係請到EASON應該全場癲到爆 佢本人都會係
如果唔係就自己一個唱好啦
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

最近台嗰幾段好多第2/3行既位放翻岀黎

一早買哂兩場 但冇買980
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

980位氣氛真係正好多架 你仲要睇兩場都唔買980
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

幾後悔 但都買左唔想甩底
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

俾我會放返張平票出去再買980
睇完就知冇後悔
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

睇完就知冇後悔

買左一場500一場980
有冇人17換16 請tg ssssccssss
星期五場仲有$500飛

星期六仲有又前又靚嘅位

快搶

點解 點解會咁

睇完就知冇後悔

買左一場500一場980

想收兩張500連位 兩日都得
有興趣既請tg我 https://telegram.me/Yinnnnnnnnn
唔該晒
新歌《船》幾好聽
新歌《船》幾好聽

loop左成日 真係好正 啲歌詞歌迷睇落應該會幾感動
有冇巴打放飛 想睇

點解唔上網買? 仲有票架
有冇巴打放飛 想睇

16號 540 2連 原價放
有冇巴打放飛 想睇

16號 540 2連 原價放

sor 係500
有冇人放300/500兩連位
有冇巴打放飛 想睇

16號仲有500買
想收兩張500連位 兩日都得
有興趣既請tg我 https://telegram.me/Yinnnnnnnnn
唔該晒
原價放 2連 6月17星期六 500位

睇落真係勁勁地喎
錯post= =
錯post= =

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞