林宥嘉 The Great Yoga 香港場

1001 回覆
49 Like 13 Dislike
啱啱先醒起今日20號 即刻上網睇 無啦
本身想買16號500
本身想買16號500

仲有公售
980嘅話唔太接受到咁貴 要考慮下
本身想買16號500

仲有公售

好忐忑 擔心佢賣得唔好又驚賣得好我買唔到
980嘅話唔太接受到咁貴 要考慮下

等平飛?
本身想買16號500

仲有呀 你check多次
我買左4張17號$500
之後我見hold 左信用卡limit
但未有電話comfirm 咁點算
lm
公售幾時?
我買左4張17號$500
之後我見hold 左信用卡limit
但未有電話comfirm 咁點算

26971989 打去問下confirm下

Thanks Ching
Confirmed
求處17/6 500蚊位一張
公售幾時?

4月6日

到時睇下執唔執到靚位先
求處17/6 500蚊位一張

啱啱check完 仲有得賣
快啲去搶

有冇人買左 聽左一半已經J到出血

iTunes買左 好正
仲趕唔趕得切join你地睇yoga?

iTunes買左 好正

J到出晒血啦
林宥嘉第一首於日本發行之單曲
日本吉他大神『浮雲』親邀 中文重新詮釋傳奇樂團PETROLZ作品
https://www.facebook.com/yogalinmusic/videos/10154099089307563/
林宥嘉第一首於日本發行之單曲
日本吉他大神『浮雲』親邀 中文重新詮釋傳奇樂團PETROLZ作品
https://www.facebook.com/yogalinmusic/videos/10154099089307563/

好好聽啊
戴住耳機係咁loop
想問下個啲平飛大概會around幾錢
朋友陪我睇唔想佢買咁貴 等平飛定公售買500/300好

你請埋佢啦

$500>$300咁上下
但係要開Show前幾日先知有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞