林宥嘉 The Great Yoga 香港場

1001 回覆
49 Like 13 Dislike
有需要內部果d留email入group

plumage.hkg@gmail.com

集多幾個一次過覆

sixsonlihkg@gmail.com

hkgtemp1234@gmail.com
Thanks

28507.lihkg@gmail.com
唔該

aesopm19911@gmail.com
有需要內部果d留email入group

plumage.hkg@gmail.com

集多幾個一次過覆

sixsonlihkg@gmail.com

hkgtemp1234@gmail.com
Thanks

28507.lihkg@gmail.com
唔該

aesopm19911@gmail.com

misselvanihkg@gmail.com
唔該曬
sd多次喇~大家check下~今晚返黎搞
有冇人有興趣小巨蛋 頭三排 可以原價放

有興趣
Telegram ok?
麻煩4J巴打加埋我
lihkg.mukumo@gmail.com

有興趣

ok

有興趣

https://t.me/tellerandpenn
如果呢度組團,咁會有幾多人有興趣join先

Me

Me

幾多人先成團 而家暫時有4個喇

Me

可以一齊睇

Me

可以一齊睇

一齊買平飛?

唔知平飛可唔可以買到連位
留名等買飛
三面定四面場?
留名等買飛
三面定四面場?

未出座位表
估係三面
留名等買飛
三面定四面場?

未出座位表
估係三面

似係喇 佢d巡迴都係差唔多
信用卡優先買係咪冇得揀位㗎
信用卡優先買係咪冇得揀位㗎

一定睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞