林宥嘉 The Great Yoga 香港場

1001 回覆
49 Like 13 Dislike
有需要內部果d留email入group

plumage.hkg@gmail.com

集多幾個一次過覆

Tg得唔得

上次cheer都係用email咋 sorry

放工留俾你

又係你最後老師果場我自己買

有咩問題 ? 我幫左好多個巴絲

冇問題 果陣唔知你要留email先有得買姐

因為我冇用tg呀 sorry
身邊冇人聽,唔通要自己睇
頂買左台灣場
諗緊睇唔睇香港場

照睇
要知道佢係港場先會唱廣東歌

利申:已買兩場小巨蛋

跟後援買飛咯 氣氛又正

跟後援買飛咯 氣氛又正

集多幾個一次過覆

sixsonlihkg@gmail.com
lm must go
兩年前個場俾屋企人捉咗去食飯
利申特價飛fans

跟後援買飛咯 氣氛又正

諗緊跟後援買定點 因為自己一個睇

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團
就算自己睇都要買
等咗咁耐終於有
終於等到,幾時有售票消息

第一頁有
終於等到,幾時有售票消息

第一頁有

就有優先訂飛啦

集多幾個一次過覆

返屋企留比你 嗚啊 YOGA
點樣跟後援買飛

集多幾個一次過覆

hkgtemp1234@gmail.com
Thanks
點樣跟後援買飛

有論壇acc就得
點樣跟後援買飛

有論壇acc就得

cyruswong126@gmail.com
台灣歌手林宥嘉《THE GREAT YOGA 2017》世界巡迴演唱會-香港站已定於6月16-17日紅磡香港體育館舉行,並於 3月20日至24日,東亞銀行信用卡獨家優先訂票,4月6日於城市售票網公開發售,票價$980/$500/$300。已有2年沒有在香港舉行演唱會的林宥嘉,踏入2017年即三喜臨門,除了舉行巡迴演唱會外,今年是他的30歲生辰,正是男子三十而立,年初他與女友拉埋天窗,告別王老五生涯!

https://www.facebook.com/banonestar/posts/725280654300370

唔知啲日子係咪真呢

500一跳就去到980

又可以等平價飛
主辦單位係咪痴線,差成$480,16行打後個啲唔駛旨意有人買

痴撚線980

跟後援買飛咯 氣氛又正

呢度組團

我都諗緊跟後援買定組團
後援就硬掘5舊水
組團呢度組唔組到先
上次跟後援買氣氛係唔錯,不過隔離坐撚左個傻嘅人,睇睇下佢會瘋狂拍櫈搞到我驚驚地
就算自己睇都要買
等咗咁耐終於有

係咪會唱你個名
原來神遊已經咁耐
Yoga必睇 終於等到香港場
但銀包出血啦 又lala又cheer又yoga
Yoga仲要980咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞