讀書讀得差入asshole就預左比人笑架啦

244 回覆
136 Like 115 Dislike
垃圾牙so仔
奇實呢d只能夠講 係大學時代只係打飛機感覺高人一等

我都曾經由asshole升去hku
樓主所講既我認同
今日見到個post都算有緣

到你出黎做野都唔會咁諗
都係睇你搵幾多
搵得多先可以笑到最後
我諗大家都留意到身邊好多人
條件比你差
都又搵得多過你
當然工種都係一個因素
我只可以講
升到上去讀到,你叻仔
但係唔好咁小朋友
出到黎 做幾十年野 你應該會有唔同諗法
其實呢d只能夠講 係大學時代只係打飛機感覺高人一等

我都曾經由asshole升去hku
樓主所講既我認同
今日見到個post都算有緣

到你出黎做野都唔會咁諗
都係睇你搵幾多
搵得多先可以笑到最後
我諗大家都留意到身邊好多人
條件比你差
都又搵得多過你
當然工種都係一個因素
我只可以講
升到上去讀到,你叻仔
但係唔好咁小朋友
出到黎 做幾十年野 你應該會有唔同諗法
其實樓主呢類心態同呢期咁多學生跳樓有冇關係?萬般皆下品 惟有讀書高?
其實樓主呢類心態同呢期咁多學生跳樓有冇關係?萬般皆下品 惟有讀書高?

呢個係香港人既命運
隔離個post講BU張asshole學生證
講真 平時撞到degree班人不嬲都係睇你班垃圾唔起架啦
只係冇笑出黎姐 低人一等比人笑有咩問題
你估係中學個陣d教畜唔會背後圍威喂笑你垃圾啊?
讀得asso比人笑係你唔認真讀書或者係唔肯讀書既果

BU only
一邊屌香港教育制度垃圾 一邊拎成績打飛機,學位

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

其實冇,不過樓主咁嘅智商都係包容下啦

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

冇學位=有出路?
冇學位=冇出路?
有學位=有出路?
有學位=冇出路?

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

其實冇,不過樓主咁嘅智商都係包容下啦

我90智商
老老柒柒 中學幾乎完全唔讀書唔做功課 dse開考先做下pp 都穩入大學啲水泡科不過入到去又係hea 走堂
態度決定一切

我就係咁嘅例子就算大學好易入又點 都無心讀書 自己都唔明讀書有咩意義

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

冇學位=有出路?
冇學位=冇出路?
有學位=有出路?
有學位=冇出路?

咁無必然關係 咁個恥笑point 係邊?
算啦 我認真左 連登低質唔係第一日既事

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

冇學位=有出路?
冇學位=冇出路?
有學位=有出路?
有學位=冇出路?

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

冇學位=有出路?
冇學位=冇出路?
有學位=有出路?
有學位=冇出路?

好簡單,入大學要淘汰,你入唔到就係被淘汰嘅一群,起碼係學生時期你係廢d
點解總有人唔承認今時今日讀唔到大學係被睇唔起既一群
係掩耳盜鈴定活係平行時空
教大除外

而家都識講啦,咩通街都係大學生,咁都讀唔到真係.....

呢個係香港人既命運

學位=有出路?

冇學位=有出路?
冇學位=冇出路?
有學位=有出路?
有學位=冇出路?

你件辣殺

而家都識講啦,咩通街都係大學生,咁都讀唔到真係.....

有呀我宜家就想死

有呀我宜家就想死

老老柒柒 中學幾乎完全唔讀書唔做功課 dse開考先做下pp 都穩入大學啲水泡科不過入到去又係hea 走堂
態度決定一切

我就係咁嘅例子就算大學好易入又點 都無心讀書 自己都唔明讀書有咩意義

你講左大學好易入
暗示左咁易入都入唔到 而要去玩asshole嘅
咪即係辣殺囉
態度決定一切

你講左大學好易入
暗示左咁易入都入唔到 而要去玩asshole嘅
咪即係辣殺囉

係呀我係
入得返咪得 吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞