讀書讀得差入asshole就預左比人笑架啦

244 回覆
136 Like 115 Dislike
班asshole見到咁多正評滿心歡喜click入黎想圍爐
出返去啦
7個不知廉恥的asshole留下負皮

你都入硬三大架啦
aggger

社會點都要分下階層

個個Degree邊個黎勞動

牙sso制度完美分出等級

不服來辨 垃圾asshole

你唔俾我有父幹既

垃圾 話緊你牙垃圾
唔知點解覺得 樓主係讀完asso而有感而發

你洗唔洗比火燒先知道痛
好彩我連asso都唔收 唔洗俾樓主笑
收皮喇hkcc狗 你以為你唔應我機 我就會停呀
好彩我連asso都唔收 唔洗俾樓主笑

其實脫離到傳媒洗腦式既思想未必唔係好事

Hkcc狗係你上面
雖然樓主個口問好撚仆街
但無可否認 普遍asso仔比degree學生成績係差啲能力低啲係事實
比人睇唔起都無得怨 怨就怨自己唔爭氣

利申: asso仔上返岸好耐

你洗唔洗比火燒先知道痛

show你張4年學生證比班垃圾睇

Hkcc狗係你上面

Sor,三大

Hkcc狗係你上面

Sor,三大

唔係話你

你洗唔洗比火燒先知道痛

show你張4年學生證比班垃圾睇

小弟我讀緊基道中學
未來醫科生
雖然樓主個口問好撚仆街
但無可否認 普遍asso仔比degree學生成績係差啲能力低啲係事實

讀過asshole就已經係辣殺
雖然樓主個口問好撚仆街

讀過asshole就已經係辣殺

辣殺

Hkcc狗係你上面

算鳩數喇你 咪撚係到自嘲
讀hkcc係到扮cu nursing狗叫 我係你老母都笑你喇 你自己搞到自己咁可悲
人地有父幹
讀完asso 買樓屌女
你班degree 仔咪繼續奴隸
人地有父幹
讀完asso 買樓屌女

真父幹先唔會asso

Hkcc狗係你上面

算鳩數喇你 咪撚係到自嘲
讀hkcc係到扮cu nursing狗叫 我係你老母都笑你喇 你自己搞到自己咁可悲

你既目標係offer女神
不過我都唔介意你幫我推post既
唔該我每日開既post請你都追擊我bor
唔追正衰仔
人地有父幹
讀完asso 買樓屌女

真父幹先唔會asso

有父幹就去外國讀u啦
仲駛鬼留係香港玩屎眼
asshole真係好無知
人地有父幹
讀完asso 買樓屌女

真父幹先唔會asso

大把人asso好撚有錢 比老豆老母逼住讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞