讀書讀得差入asshole就預左比人笑架啦

244 回覆
136 Like 115 Dislike
雖然樓主個口問好撚仆街
但無可否認 普遍asso仔比degree學生成績係差啲能力低啲係事實
比人睇唔起都無得怨 怨就怨自己唔爭氣

利申: asso仔上返岸好耐

讀過asshole就已經係辣殺

人地點睇我讀過asso 我又無乜所謂
上到degree first hon照grad
grad job offer照拎
比上不足 比下有餘 有乜好笑?
唔覺得直上degree嘅人有幾叻 大把dse直上degree year 3 4仲係on99 墊人底
真正精英尖子亦都係好少部分

以前係點無人care 最緊要依刻同將來係點姐

真正叻嘅人亦都唔需要搵啲廢過自己嘅人去比較同恥笑 都唔會覺得有乜好笑

btw 剩係用成績去評價一個人嘅實力係好膚淺嘅事

唔用成績評價用咩評價
有幾多個asso上degree最後first hon
真正尖子係咪多數係asso
墊底係咪代表佢唔叻?回應返你最後個句

成績只係其中一個criteria 我上面講嘅都只係話睇人唔好剩係睇人成績
評價一個人仲有好多方面可以睇
性格同soft skills 都係要素
你出黎搵工 會唔會一見你GPA 3.8 3.9就收?
過左gpa cut off 咪又係interview睇你個人係點 你剩識背書 得個高分 唔識諗野 唔識講野又係比人reject
GPA某程度上只係反眏記憶力 由其係香港教育制度入面

有幾多個asso上到degree 上到degree有幾多個係first hon 同真正尖子有幾多個係asso 我唔需要答 因為同我嘅立論無關係

我無講過墊底嘅人唔叻 我剩係講佢墊底姐 客觀陳述黎

所以上asso個班個個都好醒 天才咁
只係唔適應香港個考試制度既
行行出狀元 總有人上唔到U既
咪去洗碗囉 話唔定讀書差洗碗快都係貢獻社會既

原來你只係得咁多斤兩
咁嘅質素嘅回應都回得出
我都係出返去

asshole仔返去你啲asshole群度圍爐打飛機啦
我Polyu HD上degree
你點睇
我Polyu HD上degree
你點睇

咪同asshole上u一鳩樣
其實而家咁多間大學
入唔到先係問題
其實而家咁多間大學
入唔到先係問題

agger
所以班asshole仔智力真係好有問題
咁又唔好咁講,我成日都覺得asso, ive,樹仁嶺大個d其實唔差嫁 只不過香港競爭大姐,好似我呢d會考得9分10分既垃圾 分分鐘英文連小學生都不如

不過我屋企算小康,出左國讀左個非野雞大學degree返黎渣麻

我校驕人成績

屌你老母...
我....

駁唔到=,=
其實如果上到bachelor嘅asso/HD仔我會覺得佢冇咩問題嘅 只係佢唔適合玩DSE
但係asso仔一日未上到bachelor 一日都係垃圾
其實如果上到bachelor嘅asso/HD仔我會覺得佢冇咩問題嘅 只係佢唔適合玩DSE
但係asso仔一日未上到bachelor 一日都係垃圾

我認為唔計樹仁 恒管 開大 教大
樓主一日開十幾個post係咪溫dse溫到痴左線
雖然asso係柒但都未到dse仔黎串喎
bu都有資格笑人
眼見好多asso駁返上嚟嘅人之前爆撚哂4
上到嚟gpa過2.5都偷笑
層次根本唔同
bu都有資格笑人

講真讀bu串人都幾撚柒
利申hku
收皮喇hkcc狗 你以為你唔應我機 我就會停呀

Hkcc狗係你上面

算鳩數喇你 咪撚係到自嘲
讀hkcc係到扮cu nursing狗叫 我係你老母都笑你喇 你自己搞到自己咁可悲

你既目標係offer女神
不過我都唔介意你幫我推post既
唔該我每日開既post請你都追擊我bor
唔追正衰仔

關小妹乜事
唔通條asshole仔暗戀小妹?
小妹一於大發慈悲咁比隻asshole仔做我隻狗啦

Ass你老母咩垃圾 hkcc收著你個垃圾真係慘 開幾個ac自言自語攞存在感 你等完左呢個sem出黎做狗 日日比我撚喇

等等先
呢條友係果條垃圾屌屌屌屌屌屌/science狗正垃圾?
駁唔到 當年讀過asso 個段時間真係抬唔起頭
bu都有資格笑人

講真讀bu串人都幾撚柒
利申hku

讀hku閱讀理解都咁低
難道係讀工程

Hkcc狗係你上面

讀hkcc係到扮cu nursing狗叫 我係你老母都笑你喇 你自己搞到自己咁可悲

唔追正衰仔

關小妹乜事

Ass你老母咩垃圾 hkcc收著你個垃圾真係慘 開幾個ac自言自語攞存在感 你等完左呢個sem出黎做狗 日日比我撚喇

等等先

佢柒左咪屈我係佢分身囉

Hkcc狗係你上面

唔追正衰仔

關小妹乜事

等等先

兩個同一個人黎
層次根本唔同

正常唔係asshole多d人所以多d負評架咩
係咪摺埋溫緊書爆4
層次根本唔同

有d根本派grade咁派
識人讀文科英文2但差唔多3.8係度成日講自己3.8點點點

Hkcc狗係你上面

唔追正衰仔

關小妹乜事

等等先

兩個同一個人黎

梗係知啦 嗰條垃圾asso仔咁on9
bu都有資格笑人

講真讀bu串人都幾撚柒
利申hku

讀hku閱讀理解都咁低
難道係讀工程

無睇嗰個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞