讀書讀得差入asshole就預左比人笑架啦

244 回覆
136 Like 115 Dislike
老老柒柒 中學幾乎完全唔讀書唔做功課 dse開考先做下pp 都穩入大學啲水泡科不過入到去又係hea 走堂
態度決定一切

我就係咁嘅例子就算大學好易入又點 都無心讀書 自己都唔明讀書有咩意義

你講左大學好易入
暗示左咁易入都入唔到 而要去玩asshole嘅
咪即係辣殺囉

係呀我係
入得返咪得 吹咩

asshole仔真係好無恥
唔夠膽堂堂正正考dse入u
淨係識走後門
靠走後門入u之後仲扮曬係靠實力入u
你地班asshole仔同靠各種下三流手段呃居港權嘅150內地精英有乜分別
老老柒柒 中學幾乎完全唔讀書唔做功課 dse開考先做下pp 都穩入大學啲水泡科不過入到去又係hea 走堂
態度決定一切

我就係咁嘅例子就算大學好易入又點 都無心讀書 自己都唔明讀書有咩意義

你講左大學好易入
暗示左咁易入都入唔到 而要去玩asshole嘅
咪即係辣殺囉

係呀我係
入得返咪得 吹咩

asshole仔真係好無恥
唔夠膽堂堂正正考dse入u
淨係識走後門
靠走後門入u之後仲扮曬係靠實力入u
你地班asshole仔同靠各種下三流手段呃居港權嘅150內地精英有乜分別

有分別既
Asshole仔好多連20分都冇
都係果句 入得返咪得
堂堂正正入asshole 唔得 ?
都係果句 入得返咪得
堂堂正正入asshole 唔得 ?

上唔返個堆讀咩topup扮大學生
你唔係真係信讀普通科出黎做野有degree就高人一等?

其實非神科畢完業大家未又係萬幾蚊
真係見到Offer女神

屌屌屌屌屌屌玩分身又轉名呀?

讀專科就高人一等?

讀專科就高人一等?

專科出路比普通科好係事實
係咪高人一等呢就見仁見智啦
可以肯定嘅係asshole仔一定係最低等嘅辣殺
asshole仔不願面對
人無恥則無敵
unrefutable 😂😂😂😂
咁梗係啦
廢物基道中學
屌你老母
點解淨係笑asshole仔唔笑hd仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞