讀書讀得差入asshole就預左比人笑架啦

244 回覆
136 Like 115 Dislike
利申我係上等人
讀九龍城區名校 基道中學

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑
利申我係上等人

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑

你條柒頭asshole仔到底要連續打錯幾多字先夠
利申我係上等人

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑

今日
利申我係上等人

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑

同佢個名一樣
利申我係上等人

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑

今日帶住成set影相gear出街
好難打字
利申我係上等人

名校咪又係要讀ive
笑死
利伸asso仔
學雞學人打大學生飛機
到時讀FD就俾人恥笑

今日帶住成set影相gear出街
好難打字

死啦有人覺得自己成set龍友gear好型
救命
你屋企應該冇乜教養,咁既價值觀你都覺得冇問題。
禮義廉至少都明白係咩啊?人地讀書差就要笑人,做返好自己先啦。
你屋企應該冇乜教養,咁既價值觀你都覺得冇問題。
禮義廉至少都明白係咩啊?人地讀書差就要笑人,做返好自己先啦。

你唔講我仲以為你襯托緊你自己係聖人添
asso上中大bba點睇

樓主會講係個別例子 又或者講曾經asso仔一世asso仔 呢啲說話嚟打飛機

所以呢個咪就係政府強逼大學收asshole仔嘅惡果
令大量學位比班辣殺asshole仔覇咗
導致大學生整體素質大幅下降

首先點睇得出整體大學生質數下降?
aaso仔入u同大學生質數下降點解有causal relationship 或者correlation 你有data run過regression
讀過1年asshole 好多lecturer hea到pk 派grade
但又有frd poly bba話成個sem唔讀書 派grade派到佢gpa3.7

所以 asshole定degree都係睇你心態
利申 垃圾恒管
讀過1年asshole 好多lecturer hea到pk 派grade
但又有frd poly bba話成個sem唔讀書 派grade派到佢gpa3.7

所以 asshole定degree都係睇你心態
利申 垃圾恒管

見人英文2又有3.幾gpa

根本成個asshole都係辣殺
D人仲話我asshole上xxxx
我真係笑到肚子痛🤣
雖然樓主個口問好撚仆街
但無可否認 普遍asso仔比degree學生成績係差啲能力低啲係事實
比人睇唔起都無得怨 怨就怨自己唔爭氣

利申: asso仔上返岸好耐

讀過asshole就已經係辣殺

人地點睇我讀過asso 我又無乜所謂
上到degree first hon照grad
grad job offer照拎
比上不足 比下有餘 有乜好笑?
唔覺得直上degree嘅人有幾叻 大把dse直上degree year 3 4仲係on99 墊人底
真正精英尖子亦都係好少部分

以前係點無人care 最緊要依刻同將來係點姐

真正叻嘅人亦都唔需要搵啲廢過自己嘅人去比較同恥笑 都唔會覺得有乜好笑

btw 剩係用成績去評價一個人嘅實力係好膚淺嘅事

唔用成績評價用咩評價
有幾多個asso上degree最後first hon
真正尖子係咪多數係asso
墊底係咪代表佢唔叻?回應返你最後個句

反而我身邊FIRST HON既9成都係ASSO上
好多ASSO上既比AL直上更勤力讀, 相反AL直上既9 HEA走堂多
講咁多廢話無用, 態度決定一切
BTW, 出黎做野理撚得你ASSO唔ASSO出身咩
做唔撚到野話知你DSE 10條A, 1ST HON GRAD啦
我係咪認真左
做唔撚到野話知你DSE 10條A, 1ST HON GRAD啦
我係咪認真左

我係咪認真左

做到野嘅人又點駛讀asshole
除非你所講嘅做到野係指賣
asso上中大bba點睇

樓主會講係個別例子 又或者講曾經asso仔一世asso仔 呢啲說話嚟打飛機

所以呢個咪就係政府強逼大學收asshole仔嘅惡果
令大量學位比班辣殺asshole仔覇咗
導致大學生整體素質大幅下降

首先點睇得出整體大學生質數下降?
aaso仔入u同大學生質數下降點解有causal relationship 或者correlation 你有data run過regression

asshole仔好比新腥港人
大學被逼收asshole仔咪同每日150內地精英移民政策一鳩樣
每年開放咁多內地精英來港定居對香港人整體質素有乜影響
大學收asshole亦然

屌 講白啲 你格硬放一大堆爛橙入橙堆度 會拖低橙嘅整體水平
呢樣野係常識吧
樓豬煩撚過閪
係咪屌^6 /佢老友
喺真理面前,asshole唯有笠水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞