FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (324)西甲開鑼

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
唔係第一次玩,之前個幾集都係後期特價先玩

但今年打就打得多左,之前我連踢SB電腦職業級都唔夠踢,而家起碼夠踢

btw, 我見我Game入面轉會收益好似有8百幾萬,先砌到呢個陣
我喪解SBC喪抽卡,砌砌下就砌到咁
好耐無開機 有無人打下friendly
呢度有冇巴打知道JOIN左EA ACCESS點DL佢提供既其他免費GAME
有SIMS有NBA想試下
Download EA access hub
唔該晒
之前入官網搵同google都發現唔到
想問下隻game係幾時正式收皮?
我知呢個星期會係最後一星期既wl
但之後仲有冇得打?
DR同SB繼續有嘅
而家先玩Alex hunter law
返到轉頭咩?d人好似嚴重中鉛咁
唔太鍾意個故事
屌你第一集我揀做利狗 有半季逼左我去找卡數幫佢升班 下半季先有得返去愛隊
第二集逼我遞transfer request去鍠 喂屌你個個都想去皇馬巴塞架? 又逼我去打mls打左半季 之後去左psg 拉埋電話佬過檔 唯一可取係多左個妹
到第三集我要用又慢又廢既Danny Williams先可以用利 屌那星
同埋有樣野好on9
5*sm一定要chapter1解
Chapter1無解到就無得返轉頭解返 咁就成世3*sm
佢5*sm好似咁多集都要第一關贏街波先有
今集未玩過 上集第一關 一開始頓到仆街

對面班𡃁仔仲好扭
唔係點要你解鎖
淨係有興趣玩佢個妹
真係好撚on9
話就話可以做唔同決定
但原來點揀都會借你走
屌 假民主
你玩到咁偏
玩女子隊仲好玩過佢兩條友
咁多集都係咁 無啲變化
kim幾正
點知原來係同父異母既妹
FUT Swap做埋今個星期個兩張仲差一張係咪唔會換到架啦
前排無開機玩唔知miss咗幾多張
而家SBC 有張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞