FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (324)西甲開鑼

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
你就肯定當輸,對面當冇打過
都會扣contract?
一定扣
咁就得啦贏輸而家都唔緊要啦
巴打 d幾?
我用左之後rivals d4 5w1l,年朗同年包狂入波好爽

係game尾ea放水先有得撚下,如果一早擁有就好,sad🤧🤧🤧
晏就打rivals又唔見好多人擺入隊用,反而撞到兩隊普金同用返自己隊多
一定留返wl先用啦
chunting102 仲衰過D黑警
係要串77
何君堯個仔黎?
個名好熟
點串法?
記得呢條撚樣
打DR多次和緊輸12走場
咁又真係抵屌喎同take corner前㩒pause個d仆街一樣咁抵屌
大家都仲好博命
今集啲mechanic真係侮辱咗人類智慧
勁就一定會勁咗
好多時亂咁玩都贏
但用落真係冇愛隊咁順手
唔知點解
fifa係咪睇球會表現先幫球員出特別卡?
成大半隊皇馬都係普金,歐聯卡
卻奧斯,不死人,華拉尼都冇乜特別卡
但巴里同摩迪上季唔係踢到成pat屎咩?
都有出toty,巴里仲有嘉年華

皇馬上季西甲第三
熱刺好似係英超第三定四
但都好多球員入到tots

究竟係咩標準
所謂勁既球員原來即係電腦會密d手幫你控埋
做緊利記阿記week任拉左tots vvd
佢識自動截波同追波

打sb時開角球我控緊A去頂
但球波落左B度佢幫我頂入埋
toty係季中時出 實際係講緊前季表現 即係皇馬拎歐聯 克羅地亞入決賽呢d成績 以前跟國際足協BEST XI黎出 近年開放左少少會俾人投下票

tots先係睇當季 同埋主要睇個人表現 所以同樣無冠 有d隊有tots 有d冇

totw tott motm hero record breaker tots toty 呢d先係跟表現出既特別卡 全年其他event既卡都可以話係隨ea喜歡
你係咪miss咗啲嘢
皇馬上季歐聯冠軍你係咪唔知
摩迪金球獎唔計?巴爾歐聯決賽梅開二度你唔講?
仲要巴爾嗰張都唔係TOTY
Ching你講d野都幾錯

Kroos有totgs, Casemiro 有tots moment

Bale modric 上季屎極都:
2018 UCL Champ
Modric World Cup finalist + balloon d’or
Bale ucl final 2 goals with a bicycle goal

RM tots得一個benzema
Spur 2019 ucl final 同只係有2個tots
Sissoko 係most consistent 即係ea 尻點嘅

係Toty tots有路捉
其他carniball, birthday etc 係任出
即係皇馬都有唔少特別卡?
可能我係market搵唔到係就end game冇人放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞