FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (324)西甲開鑼

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
好佩服巴打咁有耐性同佢地講咁耐,不過有d人思想閉塞,講乜都冇用,除非一日佢地自己感受過
班生番翻牆同人講牆入面好自由
不過佢地在意嘅唔係自由同人權 佢地在意係錢 錢係班生番嘅信仰 有錢佢地賣屎眼都肯 價值觀唔同 教化黎都晒氣
佢地根本冇感受過咩叫自由,只會以為自己乜都啱,已經比人洗曬腦
賽巴 你果面多晤多生蕃
今個wl仲有冇tots抽?
好似冇澳洲果邊咁勁
之前英國D遊行都冇乜遇到D痴線佬黎搞事
但有次去Downing Street想交信比MP果陣有個疑似大陸人(英文都算流利)捉住左一個西裝友同佢理性討論,我係旁邊食花生聽佢地講野都算有文有路,有D意外
不過佢d pts黎黎去去都係香港亂->破壞經濟->大家一齊食屎之類咁
最尾都係錢 收成期無得收成
冇計
亞洲人奴性太重
有工開有飯食有屋住就夠,呢個框架外既野唔會多諗
一有人郁到你呢D野就=搞事
哩d係斯德哥爾摩症候群: 被害者對於加害者產生情感、同情加害者,認同加害者的某些觀點和想法,甚至反過來幫助加害者的一種情結。這些情感被認為是不理性的、濫用同理心。

同埋猴子理論: 社會行為上,由基於不良後果,到不問因由抗拒別人新想法及行為
off哂topic
有人推post咪算好囉
啱啱開機,wl玩埋今個月,心情有的矛盾
你地打到尾都好撚勁
上年d UT post完左TOTS定世界杯已經死哂,冇人打+人影都冇隻
Wl唔打啦
利申:有報

我諗去到依個時刻好多人都完陣咁滯

油雞 ben爺
蘇加迪斯
馬圖斯 普巴 韋拉
Sandos Maldini VVD 阿樂
Elderson

依加後備多到
Tots Salah, tots lacazette, 97 hazard,干sir
95 Torres, 92 676臣,91 Alonso

頭槌: Salah, laca, Torres
First shoot: hazard, laca, 676臣
扭波:Salah, hazard, 676臣
防反:干sir, salah, 676臣
全防:Alonso, 干sir
心癮大,加埋工作壓力大,打機個人係放鬆的,下集應該冇肝得咁勁
呢排打下DR咪算

再唔係有時間打下friendly law

D3料
dr個gameplay真係太垃圾 仲衰過wl
乜7都冇
隻game係咪已經完咗
咩都唔出
100%完喇咁真係
仲有好多假5格

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞