FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (324)西甲開鑼

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
中過兩隻肥料icon,賣得幾十萬
中ICON已經係最爽
我隻垃圾雷哥最後270000放到
應該冇邊隻低得過佢
大把勁卡賣到過百萬啦,中廢icon得幾十萬不如中其他勁卡
中ICON都好難
咁呢度有幾個巴打中到TRADE得既包皮,屁馬,
99朗,世三,美欺
追咁耐POST晒命既都唔覺有幾隻呢D
打埋最後一個wl,20唔玩住,最快可能等toty再收coin/acct玩

由17開始有wl到19差唔多個個wl都有打,估唔到都忍到手唔訂20,主要係比d first time/tick波斬/無限小白搞到無曬癮,今集abuse game mechanics應該係最嚴重
toty幾百萬都見過呢度啲巴打中
tots包皮美斯都有人中過
同埋唔洗最top tier嘅卡先貴過廢icon
我上兩星期中tots沙拿已經賣到50幾萬
呢三招真係好屈
做完prime pele即刻送loan moment版
我同猩猩應該同你一樣唸法
希望今年生生性性, 比我中下好卡, 次次開GAME 買12000POINT
walkout 都未見過, 叫我點玩落去,
佢公告話做咩任務可以拎Fifa 20 UT 獎勵,有無手足知係咩任務?objectives 好似睇唔到
琴日終於第一次比無限小白玩死
閘正晒都無用
仲有70萬剩
果7隻10場精選 全部人都一樣?
應該係
無睇錯係送波衫
kurt0411話20應該會好返好多底板係近呢幾集最好
佢戴頭盔都有講ea tune成點就後話

就咁聽好似防守同ai block繼續有,但進攻果d屈mechanics無哂
Liv vs Ars係贏3場sb?
fifa 19 ut同slow and steady係要打咩?
冇哂轉身first time shoot咁爽?
今年中左兩隻古
玩左3年 中過一隻mid 希亞路
有冇巴打賤價賣coins

領隊已用咗意甲
宜家人腳有冇可能排到C朗10 chem
完game前整到隻古 勁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞