FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (324)西甲開鑼

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
好多SBC嚟
隨口噏都好多
League SBC Casemiro, TOTY Nominee Bale, TOTGS Kroos, Fut Birthday/UCL moment Ramos, Swap Courtois, Headliners Carvajai, Futmas Isco, UCL moment Benzema等等等
皇馬應該係最多card type嗰隊
對面有vvd埋身 控緊波條友會慢咗畀佢tackle
成個畀佢撞低掂唔到波又唔洗吹
放ps4 100萬coins $150 包稅
https://t.me/thenry14hk
皇馬係有唔少特別卡既
馬些路 拉莫斯 華拉尼 摩迪都有TOTY
巴爾有張唔知咩TOTY 再勁D有張生日卡
賓斯馬有張歐聯卡
仲有好多唔同既卡
成隻GAME最勁既基本上就係TOTY卡
中間仲有好多SQUAD BATTLE CHALLENGE
啫係SBC 你要跟佢要求去砌一隊波去換隻人返黎
你上去https://www.futbin.com/
可以搵到D球員有咩類型既卡
如果係SBC出 係MARKET係唔會搵到
因為係UNTRADE黎
其實vvd勁係好事黎 先唔講果幾張怪獸級既特別卡

普金85 pace未算好快 但起碼高硬型中堅有返d地位先啦 隻game個生態搞到跑得唔夠快就生存唔到咁真係好冇意思

黎緊最希望d deep lying playmaker可以有返價值 已經幾集都係b2b威晒
今集最後以金一作結

vvd 普金邊有85 pace [sos
其實喺現實vvd都跑得好快 歐聯有下tackle Son:
https://youtu.be/ZMfZKbKLWLk
呢下如果慢少少已經畀son壓過咗
普金撚有85pace
佢講85果隻普金下話
「普金85,pace未算好快」
我出$10蚊買晒100萬
Fast trade
等多一個月就有20玩
請問有冇把打喺FIFA2019 入面用唔到discount 買唔到 FIFA 2020?

想知點攪

Thanks

香港人加油
強烈要求下年2020用EYE4LIHKG HW代替Home win
點樣買唔到 買買下交易唔到定直頭冇得俾你買?
swap deal換左icon
意大利 cb 跟住我ff係馬隊
點知出大簡 大簡會唔會好得過fb luiz
隔離嗰隻cb係poty vvd 可唔可以彌補下個身高

睇電視見到
可以攞去用
moment大簡好過fb luiz
但prime我估差唔多
用左2場 2場都比牙朗頂死左 完美暴露弱點
牙朗96+係羅奔
可以頂撚死任何人
羅奔
咁邊個係蝙蝠俠
𨳒
個網字點寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞