【而家就攞個民心你睇呀失民心軍師!】睇吓外媒頭版點報機場事件先啦!

585 回覆
2024 Like 15 Dislike
因為我地道歉補救得好好,PR大幅加分,依種真誠係全世界都共通,而林鄭冇可能做到
尋晚機場單野之後基本上成個連登都俾維穩部隊洗哂版
沉日派物資俾遊客時
每次講完sorry for the inconvenience caused
個個都話佢地understand
大部份都會講句thank you
泰國遊客仲用廣東話同我講加油
最撐我地係T2 上面班南亞 估佢唔到

都唔明連登班冷氣軍師次次都開聲屌自己人先
一係中計論 一係失敗論 一係就叫散水

提外話
係得蝗蟲自己走埋黎問都唔問就拎野
仲要西我地面

一視同仁俾佢拎
但我唔會同佢講sorry囉 蟲黎 講左都唔識聽
每次經過T2 L3都行快兩步
其實對外國人黎講都係濕濕碎
只係我地深入其中
無限放大
原因係因為我地真係輸唔起
尋日我都講過
只係大多數人唔敢跳出框框
出面有好有唔好
既然跳咗出去
就諗之後點行落去
人地果隻擺明係共碟扮記者搞鳩我地

打果2野就「打死人啦」「失民意」

嗌果啲唔撚去同黑警講?
枝筆喺記者度 記者鍾意點寫就點寫, 你繼續打記者同阻救護又睇下佢哋枝筆點寫
如果係唔撚係都打記者 tvb果陣一早俾人寫死左啦 有冇呀?阻救護要阻係馬路一早阻左啦 咁多人果陣唔阻反而琴日機場唔多人就黎阻 我睇唔透呀 點改善又冇 淨係放低句野同睇你幾撚時死冇分別既說話 有咩用

6月到依加除咗尋日有邊次有打記者, 包括TVB 記者?
尋日唔係因為人多而阻, 而係故意阻直頭唔比人入喎, 你咁都唔明個分別喺邊?
立場哥哥尋日就食曬椒仲要比人打你自己又諗下係唔係應該咁做呢? 人哋影警犬就自己人, 影自己人就CONDOM? 唔係咁做嘢吓麻?
手足次次圍毆完
啲撚樣都可以企返起身
錫住嚟打
中計撚/輸哂撚/民意撚/散水撚 係有組織有預謀集體上黎連登維穩

次次都非常準時同有哂隊型一齊進場洗版
push
咁你自己去唱今天我囉
分化撚

手足係用黎互相支持同保護
唔係用黎一有少少錯誤就被你屌
含撚啦垃圾
721 811
睇見張超雄郭家麒兩條契弟就火都黎
琴日對國際社會黎講 敗筆唔係個公安記者 而係主動阻人上機
直頭係摸,咁都叫打

慘在摸2野,班左膠都屈鳩你會「打死人」
你肯定你以後唔打WAR GAME?
推多2野

提醒班中計撚/民意撚夠鐘切腹自盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞