【而家就攞個民心你睇呀失民心軍師!】睇吓外媒頭版點報機場事件先啦!

585 回覆
2024 Like 15 Dislike
#核爆都唔割
大家都學習進步緊
推上熱門先啦
德新社記者 : 已收到香港「機場示威者」的道歉
https://lih.kg/aekhnpV

即係你覺得阻住晒旅客會有呢啲記者幫我地咁寫?
好心啦,成日話人冷氣軍師,柒左就要認,唔係今日一班手足去道歉做返公關嘢,會有咁多正面嘅feedback 返返黎?
對比警察打示威者個暴力程度邊個高?
前兩日先報完 同埋外國人睇衣種程度
根本濕濕碎
Push
推 民心撚分化撚割蓆撚收皮啦
推!
推爆佢
唔需要理會d三毛扮分化同割席撚
真正香港人都只係會覺得尋日件事做得唔夠好
希望下次有更好嘅處理方法
Push 不分化不割蓆 繼續進步
NYT今日另外個篇article 觀感上係會令人對示威者印象差左

好似係你個篇野既related article

叫咩國際機場點解會變成咁之類

入面有兩條twitter都係影到琴日同遊客打架

所以佢唔係真係完全支持 / 理解
不完美但可接受
民意係推翻邪惡政權後先做, 而家講民意真係正中政府下懷, 班鳩官同黑警多謝你都黎唔切
可唔可以搵人答下我, 係唔係你繼續打記者同救護啲記者都會幫你講好話, 唔好同我講尋日機場無人打記者無人阻救護
多謝大家補獲
即係無偏頗咗,即係報導事實啦,咁你仲講乜嘢佢無寫,反方向寫呀?
>根本成場show就係要外國勢力比壓力支那
>幾百萬遊行係做比外國睇
>唔係支那
>如果仲幻想七百萬人遊行會感動共產黨
>我勸大家返屋企打飛機好過
睇野啦冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞