【而家就攞個民心你睇呀失民心軍師!】睇吓外媒頭版點報機場事件先啦!

585 回覆
2024 Like 15 Dislike
從來唔覺會失民心 只係做嘅野要改進
其實對家最想都係我地自己驚親死啫
但佢愈係想咁樣做就證明我地確實地threaten到佢
所以不但冇失敗 仲係幾成功 目前係行動方面最需要係重奪機場呢張皇牌
如果係唔撚係都打記者 tvb果陣一早俾人寫死左啦 有冇呀?阻救護要阻係馬路一早阻左啦 咁多人果陣唔阻反而琴日機場唔多人就黎阻 我睇唔透呀 點改善又冇 淨係放低句野同睇你幾撚時死冇分別既說話 有咩用
push & 借位 post

(尋失物) 今日13/8 喺機場唔見咗個背囊
https://lih.kg/1462938

緊急 8月5號 深水埗 有冇手足執到?
https://lih.kg/1470195
Push
push
潔乜撚嘢癖 成撚日話對家唔睇民意 對面無民意都FULL GEAR 打鳩香港人, 你無民意邊撚個比物資你呀, 赤手空拳打人FULL GEAR 呀? 你自己諗下點解港共要想盡辦法逆轉民意啦
好感動以為會公關大災難最後都唔算大件事大家記得以後點都要不分化 不割席

今日返工聽啲叔叔姨姨好多都話就算唔同意,都完全理解點解後生仔咁做 同埋屌9大陸同政府派鬼落嚟 證明好多人眼睛都係雪亮

當然唔排除因為一次半次咁樣 大家都好理解 無論點都不割席 但我哋大家都要反省
覺得自己唔冷靜嘅前線可以退後少少
睇見發生咩事好嬲想屌手足可以安靜一陣諗清楚

一齊進步 一齊行落去 終有日煲底再聚
尋晚班中計撚同民意撚肯切腹未
Push
而家唔衝喇, 仲要咩full gear, 而家去imax睇戲呀
民意撚 "預測" 嘅民意係民意
外國遊客嘅民意係民意
淺藍/和理非嘅民意係民意
其他,唔係民意
所以? 今次僥倖有其他料幫手模糊到焦點係咪就代表阻旅客嘅行為係啱?
幾時有人講過要割? 大家要求嘅係改進, 尋日做得唔好睇, 但過咗去唔追究, 未來咪一齊改善囉, 就只係咁
反而尋晚成班出嚟撐嘅人仲喺到講咩國難當前所以旅客應份受、外國人唔重要
諗清楚點解今日有外媒願意寫齊前因後果去分析尋日嘅醜態, 係因為之前嘅日子大家得到佢哋嘅支持, 佢哋先願意聽大家解釋、幫大家寫返個事實出嚟
但唔代表大家可以對呢股支持坐吃山空, 有錯都唔認, 一條死路行到底
大家都唔夠經驗摸索緊, 一定有錯, 有錯咪認, 然後一齊改囉, 有何不可?
死唔認錯同道歉都唔鞠躬嘅林奠有咩分別? 盲撐手足一切行為不容檢討指正同藍絲有咩分別? 覺得自己啱曬唔容許人哋替自己道歉又同黑警有咩分別?
唔想大家重複犯錯正正就係不割蓆嘅最好體現, 如果割咗蓆我做乜仲要幫你諗改善方案? 你會唔會幫班狗諗下次行動點做返好睇啲喇? 唔會㗎嘛
唔好將自己變成自己最討厭嘅人, 我明大家苦無進展下會好迷失好急躁, 但我更唔希望見到大家因此而變得極端化, 失去理智
民意撚/中計撚 = 網絡維穩部隊
推 816818
打都未打班柒碌就會屈定你「打死人」先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞