【而家就攞個民心你睇呀失民心軍師!】睇吓外媒頭版點報機場事件先啦!

585 回覆
2024 Like 15 Dislike
只要傳媒肯報導事實就會對我地有利
推俾冷氣捉鬼天師睇先
大大力推
即卡精神哂
根本就係咁
連登太多鬼+民意黨
意志極不堅定

一句講晒,所有嘢都係卧底做
https://lih.kg/1471281
民心論 中計論
5年前已經係咁 點知5年後都仲係咁
推到洗走嗰啲話咩失國際民意嘅post
話外國唔撐個班,居心叵測
記得嗎? 不分化 不割蓆!

唔好再成日用失民心黎指責我地,有腦有思考既都會明白可接受體諒我地。

你睇下政府黑警有晒片有晒證據都可以擘大眼講大話,仲有咁多人支持就知。

係民心好重要,但係因為咁分化兄弟令運動消散好咩?可能係有做錯,但係我地可以改亦都唔需要用民間記者會道歉,可以係機場同旅客解釋道歉。

相信佢地會體諒,重點既係依家咁多鬼,所有事都係啲鬼煽動
哩啲就真係要推喇
push
612 721 811
我想同失民心軍師講, 我地有700人被補, 不斷有人受傷, 在絕望中死, 相信陸續都好多人莫須有罪命被補, 受傷, 死. 真心, 如果繼續民意唔ENDGAME機場, 依場仗係零機會羸, 政府一定係拖到你地無士氣, 攰, 過左暑假返學就慢慢完. 如果真係大家覺得民意咁緊要唔想阻到旅客就完左佢算, 唔好再有無辜犠牲, 就當個700人係condom算, 反正結果都一樣. 唔好再用民意最終勝利俾希望人跟住又一班去送死自己走得最快. 唔ENDGAME機場, 羸既機會是零.
連登真係好多毛 好煩。不過都唔好鬆懈啊。

唔該哂你嘅整理啊巴打。
不用心有愧,敵方民意早已破產100次,我哋點追都追唔到。捉到俘虜,踢兩腳,天經地義,真心無愧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞