[A/i] Star Wars Force Arena 星球大戰 PVP (2)

264 回覆
4 Like 0 Dislike
而家打排名9成都係40週年黑武士同LUKE

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??
帶多d cc同埋防守型卡牌就得啦,玩穩守打擊!

我覺得luke唔太難打
順便問埋對cassian應該點打
成日比佢拉打

luke唔太難打但係黑武士好勁
佢一轉成堆兵仔收晒皮

3lv都有95*3 招技 難得算左3lv 唔好改弱

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

luke唔太難打但係黑武士好勁
佢一轉成堆兵仔收晒皮

3lv都有95*3 招技 難得算左3lv 唔好改弱

遲d應該有跟班卡

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

1. 快攻狗沖爆塔,用隻英做肉盾
2. 龜塔,遠距離用毒劑、飛機、Stun 磨佢血
3. 帶能量網(energy net)縮短你同佢既距離,速戰速決,因為cassin攻速其實最慢好驚比近攻英埋身砌

利申:Kyber,常用Cassin、HanSolo、Ezra

受教
但自己做肉盾死得多對面咪易啲推塔

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

3. 帶能量網(energy net)縮短你同佢既距離,速戰速決,因為cassin攻速其實最慢好驚比近攻英埋身砌

利申:Kyber,常用Cassin、HanSolo、Ezra

受教

近排都主玩Ezra 但招技好r

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

受教

你死先過兵就無咩問題
佢仲要清兵先推到塔 佢清完你都翻生
其實所有野好講時機
黑武士/Agent Kallus 配能量網加stun已經可以同Cassin抗衡

純文字有d難表達
估唔到仲有咁多巴打有玩

係到招下人啦 ForceUnion
招長期玩既巴打 最小Tier4解哂啲卡
大家一齊努力解任拎卡包啦

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

受教

你死先過兵就無咩問題
其實所有野好講時機
黑武士/Agent Kallus 配能量網加stun已經可以同Cassin抗衡

純文字有d難表達

大概明
唔該哂巴打

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

受教

你死先過兵就無咩問題
其實所有野好講時機

純文字有d難表達

大概明
唔該哂巴打

啲Cass好鐘意一開始偷射塔
用網拉入嚟佢就得返半血
估唔到仲有咁多巴打有玩

我屌你啦 之前我申請左成個禮拜你都唔能批我

冇辦法,兩隻太勁喇
遲早NM實nerf

襯未nerf用嚟衝分

兩隻新英好難打咩??

我覺得luke唔太難打
成日比佢拉打

受教

你死先過兵就無咩問題
其實所有野好講時機

純文字有d難表達

大概明
唔該哂巴打

啲Cass好鐘意一開始偷射塔
用網拉入嚟佢就得返半血

我隻cass唔會咁做,太on9太冒險了
如果出d教學/心得分享,會唔會有人想睇?

利申:Kyber,隻game一出就有玩
估唔到仲有咁多巴打有玩

我都無留意到set咗要批先入
之前一直都係直接入 巴打而家入返啦
如果出d教學/心得分享,會唔會有人想睇?

利申:Kyber,隻game一出就有玩

我會睇呀
主要想知對唔同角色要留意啲咩
因為隻40周年黑武士重玩 真係好屈
6階1星 公會成日無人捐卡
估唔到仲有咁多巴打有玩

我都無留意到set咗要批先入
之前一直都係直接入 巴打而家入返啦

佢開咗個新
隻新黑勝率好高
睇下highlight入面就知
快啲nerf
卡都唔洗用一招技就清哂兵
打打下又飛劍直線範圍技
新 Vader 係勁,但真心唔覺佢屈機

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

佢放技時間太長可以用暈炸彈cut佢技
估唔到仲有咁多巴打有玩

仲有冇位?
想入,如果有我就退咗依家個盟

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

我發覺用Han Solo打新Vader其實唔難

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

Han solo有少少運氣成份,同埋招技識用其實好屈,可以「連技」秒殺對方

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

Han solo有少少運氣成份,同埋招技識用其實好屈,可以「連技」秒殺對方

啲陷阱放得好真係好難攻到Han solo

其實好易反制
放張暈炸彈已夠做
同小心d

啲陷阱放得好真係好難攻到Han solo

我有時會留黎連技:
1. 放chewbecca taunt左敵人先
打打打,有兵放兵
2. 放stun,打一兩下
3. 即刻沖埋去放炸彈,佢會硬食同埋郁唔到一秒左右
成個連技可以秒殺佢,或者令佢呢段時間做唔到野(除左放卡),從而將佢「失去活動能力」既時間延長到最多,令自己有更多時間輸出殺死敵人英雄

P.S. 第一、二步可以掉轉
估唔到仲有咁多巴打有玩

仲有冇位?
想入,如果有我就退咗依家個盟

搵唔到個公會
係唔係爆左人
踢走無上線既人,教做apply to join 啦
你逐個人批我地啦 好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞