[A/i] Star Wars Force Arena 星球大戰 PVP (2)

264 回覆
4 Like 0 Dislike
Snoke 1v1好似好癈咁
Luke 坦到 force projection 好勁
好屈機喎,我用 stun 同 zabrak assassin
反而覺得kylo ren屈機 未打都驚
Kylo 同 maul真係好得人驚

我用開obiwan lv3 anakin lv4 新luke
打到5200 hero得2lv
今日先岩岩開始玩

lihkg有無公會
我都係最近玩返 不過個post咁...應該都無
btw 就黎有大更新
淨係玩緊光明面
得4Lv
要點開始
搵個公會入 可以問人拎卡 同公會任打到10階會有傳說卡
同埋light and dark side都要玩5場(every week)
結算就會有水晶 season coins(換卡) 同傳說卡

大概係咁
同埋搵自己覺得順手嘅hero
同埋新玩 儘量清任務 都有好多卡 同 $送
卡組可以參考下rank啲高手
玩左一日
五lv 已經唔夠人打
要升卡 無計
我宜家56xx hero得2/3lv common卡最高都係得11
撞到啲hero 4/5lv common 14lv都輸梗
最高個season都係得57xx
56xx 57xx係咩?
新手唔識野
個rank個分
完全打唔到上去

開始明隻game玩咩

打得越耐就越多卡升
新手好難突圍
除非課金
rank就睇卡lv
平衡就可以玩 2v2等等其他mode
成隻game最bug 係jedi 會比d手槍英屈機
唔係呀 LUKE REY OBIWAN都有得反射
同埋高血好多 玩近戰最好配個暈眩彈 埋身會易好多
想要obiwan 同 yoda
但有排先unlock到
Yoda 係咪活動先有?
要升階先有 除咗40週年vader同luke係活動先拎到
第七part daily mission 打十場死兩次真係好難

擺明要放水比人贏
Daily 難做個d skip都得 除非好等錢洗
我平時都係做唔哂
打錯自膠

光明面仼,唔係daily mission

終於明點解post頂叫新玩家盡快做仼務

而家光明面啱啱上銅一
已經做唔到第六,七part仼了
轉做dark side任先 反正兩邊都要打黎拎rank獎勵
無課就慢慢打 一日拎下水晶 儲下卡 隔一排就升到 只要唔係對手lv高你2 3lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞