[A/i] Star Wars Force Arena 星球大戰 PVP (2)

264 回覆
4 Like 0 Dislike
仲有冇公會多人玩,我嗰個

我都想知呢度仲有咩公會,唔想是但搵個入
好想快啲有 Chopper

我都想知呢度仲有咩公會,唔想是但搵個入

歡迎加入 絕地大清帝國
而家打到2階 112/200
努力緊...
其實隻game 有無人玩

香港唔多

有,不過香港人本身都唔鍾意 Star Wars 好難吸引人玩
個 post 又過左期隱左型喇
個 post 又過左期隱左型喇

咦推一推又出返黎
不如大家講下點解會玩呢隻game

我係因為本身係 Star Wars fans, 同埋有玩開 netmarble 另一隻 game (marvel future fight),玩左一陣 Force Arena 之後就不能自拔

我係因為本身係 Star Wars fans, 同埋有玩開 netmarble 另一隻 game (marvel future fight),玩左一陣 Force Arena 之後就不能自拔

我係 你媽寶 仲有聲果時開始玩marvel future fight 零課金難追進度前排棄左
係Star Wars fans所以down左 見到係你媽寶同玩左一兩場幾正 之後就上左癮

我係 你媽寶 仲有聲果時開始玩marvel future fight 零課金難追進度前排棄左
係Star Wars fans所以down左 見到係你媽寶同玩左一兩場幾正 之後就上左癮

好掛住 keke
https://www.youtube.com/watch?v=EMgqJuBhylI
本身喜歡Star Wars,
咁岩搵緊手機game玩
見到呢個post就down左黎玩
又幾撚過引
公會果個階級點樣升
本身係Starwar fans
一玩就不能自拔,隻game純講實力
而唔係一味靠運氣
我用12lv既card都可以打贏lv13~15既人
id係 DarkNephets
歡迎加入 Forceunion
每個禮拜公會任務都打爆晒
公會果個階級點樣升

打塔或者shield generator
200即係你要打咁多座先升到
唔同stage有唔同獎勵
新手有興趣玩,有冇啲新手教學或者一開波要留意啲咩?

新手都係跟住個任務黎玩就ok,拎多d獎勵同卡種先
呢隻game好睇你既「英雄走位」
同埋「出牌時機」
新手可以試下玩遠攻英先,感受下行幾遠幾近先打到人
一開始建議兩個陣營都玩下!之後先專一個
暫時以我所知有以下公會:
Forceunion
華人星戰總會
Hkkingdom
星戰共和國

入第一個就岩架啦
終於 kyber
而唔係一味靠運氣

第一嗰個
利申同你打過
你地係咪通常用死一邊
同埋啲牌點砌先算好
你地係咪通常用死一邊
同埋啲牌點砌先算好

而家分陣型計分就無乜所謂啦,打到厭咪轉邊玩下
砌牌最緊要係諗人地會點反擊你,一個 tie fighter 就清你場既你就唔應該用,或者可以去highlights 睇下人地點打點砌,再唔係就用對家,睇下其他人點用
而唔係一味靠運氣

第一嗰個
利申同你打過

你係邊位?
其實已經開始認得對手個名
而唔係一味靠運氣

第一嗰個
利申同你打過

你係邊位?
其實已經開始認得對手個名

mmmarco
暫時以我所知有以下公會:
Forceunion
華人星戰總會
Hkkingdom
星戰共和國

入第一個就岩架啦

申咗無人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞