[A/i] Star Wars Force Arena 星球大戰 PVP (2)

264 回覆
4 Like 0 Dislike
唔係wor我拎到
開咗公會:ForceUnion
限Tier4或以上(最少unlock哂啲卡)
招收會長玩既巴打 大家可以係group約打22/友誼賽
入咗就講返聲啦 歡迎

歡迎巴打入黎

而家有幾多人
舊公會好似靜晒想過檔
入咗就講返聲啦 歡迎

歡迎巴打入黎

而家有幾多人
舊公會好似靜晒想過檔

三個 今日同咗位巴打打咗十幾場22
唔係wor我拎到

拎到了 唔知點解佢早左話完 之後本身個時間就拎到
入咗就講返聲啦 歡迎

歡迎巴打入黎

而家有幾多人
舊公會好似靜晒想過檔

巴打tier幾?
係唔係又無得拎賽季獎賞

今次我拎到
入咗就講返聲啦 歡迎

歡迎巴打入黎

而家有幾多人
舊公會好似靜晒想過檔

巴打tier幾?

6 歡迎入黎
入咗就講返聲啦 歡迎

順便推post
推一推
入咗就講返聲啦 歡迎

順便推post

入左

最近連輸
跌左300分
之後贏返1場就有白金包
無人討論
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶

我覺得仲好好玩喎 開始贏多左,唔知上唔上到 kyber
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶

基本都好玩既
但冇特別活動
變相都唔似一般手遊

不過同時玩幾隻手遊黎講
唔多活動反而無咁忙無咁爆肝
新出隻三國志曹操傳Online都幾正
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶

基本都好玩既
但冇特別活動
變相都唔似一般手遊

不過同時玩幾隻手遊黎講

曹操傳我都有玩,搞到我少玩咗星戰
希望星戰搞多啲新活動,出多啲角色,吸引多啲人玩
而家期待緊星戰出新卡新角色
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶

基本都好玩既
但冇特別活動
變相都唔似一般手遊

不過同時玩幾隻手遊黎講

我仲有玩火紋同皇室戰爭
少D活動我先可保肝臟健康
終於有post

大好家!招人一齊玩呢隻game!!!
招人長玩!!希望佢會繼續做好d 出多d新野!!
一路無乜點玩開手遊,因為本身係starwar迷先至玩,
玩過第2隻starwar手遊覺得好能悶,
但係覺得呢隻好好玩!
因為可以控制英雄,
又可以控制出兵節奏,
遊戲變數相當大,初初以為帝國軍屈晒機,玩玩下發覺唔係其實兩邊都有得玩
自問相當熟悉反抗軍的玩法與戰略,
入左ForceUnion,不過屌你地都唔能上水既
想搵人2打2,或者友情隻抽

利申:game名叫做 DarkNephets , 2星期前打到上 Kyber
更正:game名係 DarkNehpets
tanks
雙倍錢呀呢兩日
臨 season reset 多左好多高 level 人打 連續輸左六七場 -12
Reset左啦!
Reset左之後都遇到好多勁人
隻game 無咩活動
又無咩新野
玩玩下都開始悶

基本都好玩既
但冇特別活動
變相都唔似一般手遊

不過同時玩幾隻手遊黎講

我全力玩緊曹操傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞