[A/i] Star Wars Force Arena 星球大戰 PVP (2)

264 回覆
4 Like 0 Dislike
聽日出新卡!
聽日出新卡!

聽日有乜更新?????
想佢出新英同新玩法

反抗軍版轟炸機
帝國個新卡又係用黎打快攻

春袋面同droid降低左hp 可能stun彈都炸得死

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=starwarsforcearena_zh-tw&bbsId=1644&id=757302

反抗軍版轟炸機
帝國個新卡又係用黎打快攻

春袋面同droid降低左hp 可能stun彈都炸得死

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=starwarsforcearena_zh-tw&bbsId=1644&id=757302

大家覺得邊隻英抗壓能力最高
其實隻game仲有冇人玩
其實隻game仲有冇人玩

有囉
你地都唔玩既

你地id係咩呀
我係 DarkNehpets
屌 個更新
玩開2v2嘅我表示棄得

你地id係咩呀

魯爾哈赤

你地id係咩呀

魯爾哈赤

你地都唔入公會既
其實而家個平衡性都幾好
有預感聽日個更新又破壞返個平衡性...
其實而家個平衡性都幾好
有預感聽日個更新又破壞返個平衡性...

屌都無人理呢個post既
召喚 nepk
Royor
EmperorPotato
點解隻 game 咁好玩都咁少人玩

今次更新好失望 準備棄

今次更新好失望 準備棄

更新左2v2 好玩左喎,咁都棄

今次更新好失望 準備棄

點解好玩左
之前為左打2v2 先升某幾種卡
而家白費哂練返嚟嘅野
同埋新出啲兵其實做到雙方有嘅野一樣 無哂陣容特色
營運搞咁多野其實都係唔想matching咁麻煩
根本係無活動吸引user玩先唔夠人 唔夠人先match得耐 而唔係啲人覺得唔夠打就做到唔計lv易match啲
下次更新新卡流出

Hera

Chopper

Rebel Pilots

新 Rebel Troopers?

7th Sister

5th Brother

Thrawn's Assassin Droid

有 chopper 正

今次更新好失望 準備棄

點解好玩左
而家白費哂練返嚟嘅野
根本係無活動吸引user玩先唔夠人 唔夠人先match得耐 而唔係啲人覺得唔夠打就做到唔計lv易match啲

我玩呢隻 game 係為左過癮同 friend 玩,而家咁改 2v2 match up 又快左又公平左,啲 friend 玩多左
同埋升左啲卡唔會白費左囉,我估佢遲早會開返 ranked 2v2
之前棄咗一排,宜家想玩返
有冇公會收留我?之前嗰個好似得番好少人玩

今次更新好失望 準備棄

點解好玩左
而家白費哂練返嚟嘅野

我玩呢隻 game 係為左過癮同 friend 玩,而家咁改 2v2 match up 又快左又公平左,啲 friend 玩多左
同埋升左啲卡唔會白費左囉,我估佢遲早會開返 ranked 2v2

唉 最好兩個mode都有啦
其實佢推出新個mode唔緊要 但佢啲理由唔係好合理
同埋佢而家兩邊都有坦克同火箭炮 陣營特色會少左
見到遲d卡唔同 希望陣營特色會多返
之前棄咗一排,宜家想玩返
有冇公會收留我?之前嗰個好似得番好少人玩

入個新好過 宜家公會有任做
新手有興趣玩,有冇啲新手教學或者一開波要留意啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞