警世文 機場一戰之我見

117 回覆
193 Like 17 Dislike
外國唔會擺明幫
但無外國
香港死左好耐啦
鬼真係好難拆
花時間去捉個效果太低,不如集中保護自己+監視mode就可以
我無話阻人上機喺正確, 我都唔認同依嗰做法
你都識講圍到佢跪, 你入機場宣傳可唔可以宣傳到令佢跪?
你都清楚, 要佢跪就喺要好似噚日咁, 但屌你老母香港人三分熱度
停止再屌點做點做, 一句講晒人有812咁多就得

前線手足要冷靜
警你老母世咩,看得自己那麼高
會唔會唔知
屌我知無講咁詳細, 喺人都知噚日同今日嘅分別咪在於人數
唔洗屌啦, 聽日多你一個出嚟就塞得爆
請手足幫手推

[置頂] 和理飛814
https://lih.kg/1466833
聽日見
政府唔會容許機場長期散播文宣 我地不能急不能自亂陣腳 等佢犯錯, 佢今日就放鬼入黎到我地中計我地係醒覺左既香港人。但你要明白 好多人有好多負擔 真係唔可能日日請假入機場,收工去又要俾人屌,大佬,香港的確係生死存亡之際,記住!糧草先行,無資金如何對抗,不能急,一到收工後,星期六日再幾十萬人圍佢,咁樣一搞嚇走好多和理非
外國言論係我哋既護身符,
當全球一半人都知且支持,
我哋立於不敗之地。

相反,搞臭個朵,
開實彈屠城都無人理,
因為我哋係恐怖份子,
我哋死哂之後外資對港信任仲提升添!
護身符咁護得點解有人爆左隻眼既
只可以講,無外國 我地唔會得到過自由,到依家仲未俾坦克碌死,仇要報,盲衝唔會報到仇
咁我哋拎左護身符未啊???
外國言論仲係持觀望態度咋!
好多人仲未知點解林鄭停左車,我哋仲要抗爭啊!
你係咪想將全世界推去林鄭嗰邊,到時就唔係爆眼,直接爆頭!
lm
你搞佢啲人可以唔出聲?仲點有共同利益?
係,我地係要用人數塞爆機場令aa自己搞唔掂而cancel航班,咁樣aa自己會賠償俾班旅客,旅客冇損失。並唔係自己做人鏈set障阻住旅客唔係要自己搞9旅客令佢地上唔到機,咁會令佢地好不滿,流失外國支持。
記住記返清楚我地嘅目的,同旅客道歉我覺得需要,俾佢地知我地有錯會認,唔會覺得我地想搞事。
記住今次嘅教訓。
大家真係要冷靜啲,機場係我地好重要嘅牌。
不分化 不割蓆
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞