內地公安及警察合作帶備木棍在機場製造騷亂,被現場示威者抓住

3497 回覆
4562 Like 38 Dislike
話知共狗本身係想逼手足失控打人
總之我地而家手上有嘅材料就係
多名同中國公安同香港警隊有關係嘅中國人同一齊出現喺機場!!!!

[緊急]必須立即停止互屌捉鬼等行為!
https://lih.kg/1464568
前線阻止鬼帶頭沖 做得好 不分化 不割席
SPIN
环球时报 微博---> 佢地話係环球时报記者?
睇留言睇到火滾..我都唔知有無睇錯..
請自行判斷

https://www.weibo.com/1974576991/I25GPf7EU?type=comment#_rnd1565714966183
What is this???
[勇武入一入來]環時記者付XX 單野分析
https://lih.kg/1466467
我希望大家保持現狀,不全封留一小部分運作。支持5日,未來嘅航班必然大減,達至亞太航運混亂,政府必須正視
淋病你幾時死
件丅係唔係俾鬼攞咗,電視見到有隻手鬼鬼鼠鼠貼地拎走咗,有個短髮黑衣一邊叫打又眼望望其他人。兄弟們小心
呢條友想o係香港搞港獨
陷學生不義
更正,剛剛見到兄弟們收集証據 👍👍👍
豬隊友
柒左
sorry
我只係想理性分析事件,阻人上機的行為係做得唔好,請問遊客有幾多人,香港人被克警使用過分武力,大多數遊客有冇出來指責,佢地的領士官,有冇出來指責克警和香港政府,遊客唔係長期留在香港,遲D走對佢地只會做成不便,但係阻遊客上機,會對政府和北京,航空公司造成壓力,北京要10月1日前清場,之後大清算,你看國泰就知道,所有參加過這場運動的人會有各式各樣的追究,過往的運動,日晒雨林,受傷的受傷,拉的拉,比克警圍打的多的是,但在機場有遊客,有機場保護市民,易守難攻 ,在機場大家只要捉鬼,拍攝佢地的所作所為,吳好分化,可長期抗爭,對抗一個不公義的政府,5年10年都可以,雨傘失敗在於長期留守,在機場無必要留守,只要機場講暫停,便可以回家,真正做到,不被捕,不受傷
試著講

個班人所謂示威者 有部分係有警察冒充 或有內地公安證

有關個d 內地公安相 請即變做英文 廣傳 給外媒 或上reddit

仲覺得前線全部都係自己人 咁諗
仲諗去割唔割 既問題
依d 冷氣軍師 就7 喇

今日有鬼 依個係事實
難到你仲認為全部係自己人?
你銅鑼灣個轉分得清個堆卧底係自己人purely by outlook?

借力打力喇

#人無關公唔得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞