內地公安及警察合作帶備木棍在機場製造騷亂,被現場示威者抓住

3497 回覆
4562 Like 38 Dislike
屌你連立場哥哥都屌

果個一定係鬼

自己人一定唔會搞立場哥哥
係呀人命黎 , 我地都冇左六條 + 一隻眼
屌你,冇人話要打死佢呀,光環撚收皮

公開羞辱佢犯法咩而家?
記者全面進場
立場隔離 狗味好濃
打仗時候,俘虜有病,都唔會唔俾佢醫啦!到場醫護判斷都話要送走佢。唔通你又想話醫護都係鬼?咁陷世界都可以係鬼啦!
竟然搵到證件 不得不讚
我地點會搞記者
搵人制服個條友得唔得
梁天琦的話: 雖然如此,我仍希望你們能夠明白:本著對香港的熱愛,你們已展現了無比的勇氣,改寫了香港的歷史。當然,真正的公義還未來臨,你們或許因而心中充滿憤怒,這乃是人之常情。但我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。

我時常提醒自己:政治的工作不只是要令支持自己的人繼續支持自己,而更是要令不支持自己的人轉為支持自己,改變想法,認同自己的方向。

如是者,假如我們希望社會能夠寬容地看待被論定為「暴動」的「暴徒」,理解這些無聲者的訴求,接納這些無權者的諫言,我想,我們必須警惕每一言一行,到底會更接近目標,還是距離更遠呢?
不要走入政府的劇本,放佢走
仲話打佢會令到外國人唔幫拖既我想問問。外國而家幫左我地啲咩野。
記者
佢哋已經唔會同你講人道
呢班係真係沖昏咗頭腦
做事係黑社會作風
同元朗班鄉黑根本冇分別
將來香港獨立到又點
咪又係另一個暴力獨裁政權
唔好放佢走住
佢藏有攻勢性武器
分分鐘仲可能係非法入境
至少都s101拘捕先
幾時打死人呀依家?睇live好過比人帶風向啦
已back up
打人都唔係鏡頭前面打啦,班黑警係鏡頭面前行私刑咪日日被人屌死,但人地有中央呢塊免死金牌但我地無,我地得民意贏政府同黑警喳
會唔會係局?
上齊木棍又比人捉到正,
又咁順灘一路比大家圍?
下一畫會唔會係POPO扮示威者打佢?
而家仲喊曬交足戲咁!?
絕對唔可以俾佢走 一定要佢爆曬所有料 而家喺機場黑警一清就好大獲 要把握依個優勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞