內地公安及警察合作帶備木棍在機場製造騷亂,被現場示威者抓住

3497 回覆
4562 Like 38 Dislike
後面既人散一散出遠少少先喇屌,個個企係度要前面點退呀!前面自己人都抖唔到氣呀喂!

屌你咪撚用lazer啦on9,Teamkill呀屌你
超快手喎 , mon post
東網岩岩有個鏡頭影到佢除口罩透氣
除左十秒左右20分鐘內
唔肯定 50 50咁
後面既人散一散出遠少少先喇屌,個個企係度要前面點退呀!前面自己人都抖唔到氣人踩人呀喂!

屌你咪撚用lazer啦on9,前面有自己人Teamkill呀屌你老母!
後面既人散一散出遠少少先喇屌,個個企係度要前面點退呀!前面自己人都抖唔到氣人踩人呀喂!

屌你咪撚用lazer啦on9,前面有自己人Teamkill呀屌你老母!
屌 有鏡頭就唔做得架啦
無鏡頭你夠疆嘅咪去
條金毛做乜9嘢
其實個證據未夠煮死佢
要將同名呢個可能都化為0
唔係佢返大陸之後,又會被熱烈歡呼同孤身對抗港獨分子
一定要令佢無得抵賴
快手到咁,擺明身有屎啦
一定要煲大佢整撚死佢

要多D人BACKUP
情況危急嘅話亂啲可以接受,但係而家全場都係自己人,根本唔使驚條友走得甩,點解唔可以冷靜啲一齊傾下?只要將啲比較激動嘅手足隔離,成件事就好易睇清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞