探索四十哩個course係咪邪教?!

227 回覆
21 Like 3 Dislike
一個正常人 點會比錢上呢d 堂
甘你老母臭閪咩
你朋友係on99比人呃 而你就成個文盲成個post過左6頁都係字都唔識打 根本就係一擔擔 唔怪得你同佢係朋友啦 原來兩個都係弱智

其實無意思嘈 我打字打慣左 手快快 打錯字 需要咁樣鬧人 語言就係溝通 你其實睇得明 有乜嘢意思去嘈?

我地一班朋友仔 好關心果個白癡朋友 我見到各位巴打絲打回覆 我都一個一個問 我地只係想睇下大家有乜嘢辦法可以幫我朋友 我地擔心佢 我希望你都明白我地心情 一個讀緊書geh女仔有乜嘢能力可以還曬3萬蚊?我希望你可以將心比心而唔係將果個焦點擺係果個錯字度

如果我果個錯字令到你唔舒服 唔好意思 對唔住

甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘甘你老母

連5p 都唔知係咩真係唔知真心定假膠
樓主話你個fd成個人變曬!有無detail???
我都差d上左堂!班人真係係咁攻擊你既弱點架!係咁問,你真係甘心你既人生就咁失敗,咁比唔上人?
補充:好似係invision group既旗下
補充:好似係invision group既旗下

係。
我個fd係入面做!點開口同佢講?
諗起細個乜撚野少年夢

講都無用啦,佢可能已經比人洗曬腦,如果巴/絲打道行未夠深,分分鐘比佢洗番你腦轉頭

講都無用啦,佢可能已經比人洗曬腦,如果巴/絲打道行未夠深,分分鐘比佢洗番你腦轉頭

唉!咁就無左個朋友

唉!咁就無左個朋友

如果真係朋友既,就唔應該逼人去,佢地都係要夠數,講到好似真係想幫你咁⋯
如果上司建議你去報但你又唔想去可以點推
個上司可以直接影響升職加薪
但而家既工作量已經多過同級同事成倍
真係唔想放左工仲去上到凌晨
釋放!

乜嘢黎

男親女愛

甘你老母呀垃撚圾5p仔
祝你個fd快撚啲俾人呃晒啲錢

點都唔可以肯架啦
佢地交數咋嘛

上司一個月已經勁高人工(過5萬)
但我唔想晒錢晒時間去 佢似真心推薦個課程
講黎講去都係咩改善人際關係咩心態個d
但我覺得我人際關係完全冇問題喎 心理又唔係有創傷 又唔毒又唔摺

點都唔可以肯架啦
佢地交數咋嘛

上司一個月已經勁高人工(過5萬)
但我唔想晒錢晒時間去 佢似真心推薦個課程
講黎講去都係咩改善人際關係咩心態個d
但我覺得我人際關係完全冇問題喎 心理又唔係有創傷 又唔毒又唔摺

佢梗係真心架
因為佢都俾人洗左腦

咁點推好 救命
原來好多同事推左 放心晒
有個朋友參加左探索四十geh活動 但係見到自己朋友變曬 仲問人借幾皮野去參加 大拿拿3萬蚊 而且佢仲係學生 都唔係問題 而我哩個朋友平時幾百蚊幾十蚊都唔捨得使 想問下有無過來人講下哩個係乜嘢活動黎 小弟感覺好邪教 求巴絲解答

借錢讀就唔好了

有錢,冇掟洗去下冇壞
比公司迫去上, 上到去如何自救
保持hea 下hea下,唔投入,唔反抗,𥄫下女,等夠鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞