探索四十哩個course係咪邪教?!

227 回覆
21 Like 3 Dislike
有親戚有上 係咁叫我去上
話上完會外向啲乜乜柒柒
其實係我費鳩事同佢講野
佢上完就好似上曬腦咁話好好 可以俾目標自己
真係嚇撚死
睇完個post心諗
自己開返間呢d咪好fatfat
幾皮淨係9up同玩on9活動
間野賺到笑
即是成個course 要三皮野?
如果平既都想去試,自問個人都唔正常想比人洗下腦睇下洗唔洗到

佢仲要傻豬豬覺得洗嗰三皮野好有價值

我拎三皮野過大海一定有人生意義過上果啲堂
甘你老母臭閪咩
你朋友係on99比人呃 而你就成個文盲成個post過左6頁都係字都唔識打 根本就係一擔擔 唔怪得你同佢係朋友啦 原來兩個都係弱智

True enough
甘你老母臭閪咩
你朋友係on99比人呃 而你就成個文盲成個post過左6頁都係字都唔識打 根本就係一擔擔 唔怪得你同佢係朋友啦 原來兩個都係弱智

又甘又geh又gum
有個朋友上過,之後我專登跟埋佢去迎新會睇下搞邊科
IM 仆街玩撚完了
記得之前都比朋友叫去睇咩畢業
甘你老母臭閪咩

其實無意思嘈 我打字打慣左 手快快 打錯字 需要咁樣鬧人 語言就係溝通 你其實睇得明 有乜嘢意思去嘈?

我地一班朋友仔 好關心果個白癡朋友 我見到各位巴打絲打回覆 我都一個一個問 我地只係想睇下大家有乜嘢辦法可以幫我朋友 我地擔心佢 我希望你都明白我地心情 一個讀緊書geh女仔有乜嘢能力可以還曬3萬蚊?我希望你可以將心比心而唔係將果個焦點擺係果個錯字度

如果我果個錯字令到你唔舒服 唔好意思 對唔住
IM 仆街玩撚完了

其實係乜嘢黎 係課程geh grade?
有個朋友上過,之後我專登跟埋佢去迎新會睇下搞邊科

你上去geh時候係點樣gah?
記得之前都比朋友叫去睇咩畢業

有咩感覺
甘你老母臭閪咩

其實無意思嘈 我打字打慣左 手快快 打錯字 需要咁樣鬧人 語言就係溝通 你其實睇得明 有乜嘢意思去嘈?

我地一班朋友仔 好關心果個白癡朋友 我見到各位巴打絲打回覆 我都一個一個問 我地只係想睇下大家有乜嘢辦法可以幫我朋友 我地擔心佢 我希望你都明白我地心情 一個讀緊書geh女仔有乜嘢能力可以還曬3萬蚊?我希望你可以將心比心而唔係將果個焦點擺係果個錯字度

支持po主
好彩無咁on9嘅朋友
睇完個post好想入去讀到最後一堂,指住導師個鼻鬧「在座各位都係垃圾」
甘你老母咩
頭幾頁完全無人理
成個lihkg都充斥住班mk5p
甘你老母臭閪咩

問題係咁多個巴打屌你5p字屌左咁多頁你就扮睇唔到照樣打足5p字咁多頁
大字屌鳩你你就扮死狗你地好可憐重點係幫你個朋友
鍾意打5p字就返discuss返5p啦屌你

口日戈山
入鄉隨俗 呢度唔可以打吾系甘牙
好彩無咁on9嘅朋友
睇完個post好想入去讀到最後一堂,指住導師個鼻鬧「在座各位都係垃圾」

佢地最鐘意會問: 你咁樣講/做會為你人生創造到d 咩價值?係你人生入邊係咪每次遇到事就係咁樣做呢?

btw 要上到最尾個階段,你已經跑左幾個人頭數先上到
無記錯聽人講你上第2階段己經要跑數帶人上第1階段,上第3更加要你自己承諾帶幾多個跟住唔帶夠唔畢得業,跟住成班"同班"比壓力你
聽過有關嘅course
有人上到破產有人有精神病
價值觀被扭曲
接受唔到社會嘅價值觀
做唔到野變相只能番去幫手
最恐怖係呢啲洗腦course不斷改名推出
傳銷保險等行業都會叫人去上
利申:發夢聽人講過
打番好啲字先啦
第一階段已經食你$5xxx,之後越來越貴
佢每個talk都招攬到幾十個傻系join佢啲course
$5000x30 一晚已經有成十幾個落袋
幫唔到咪睇住佢跌囉,之後扶返佢起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞