探索四十哩個course係咪邪教?!

227 回覆
21 Like 3 Dislike
乜真係有咁多on9

當年好迷失
有條撚樣走出黎講呢d野
就中左伏

其實就係欺負人地無自信 可唔可以咁樣講

當年我有好多事發生
所以俾人氹左我上
但上上下都feel 到伏

咁樣你點樣脫離邪教?

俾佢踢左
話咩我無心上
錢已呃

會唔會講粗口鬧你或者用暴力?
即是成個course 要三皮野?
如果平既都想去試,自問個人都唔正常想比人洗下腦睇下洗唔洗到
👉🏻👌🏻你老味,比咁多錢去搵人生意義,不如讀好啲書啦

當年好迷失
有條撚樣走出黎講呢d野
就中左伏

其實就係欺負人地無自信 可唔可以咁樣講

當年我有好多事發生
所以俾人氹左我上

咁樣你點樣脫離邪教?

俾佢踢左
話咩我無心上
錢已呃

粗口好多
但我淨係諗 屌做乜鳩
暴力犯法架
佢地無咁蠢

有無人會搏嘴gah?真心好想知道

宜家佢用左三皮 去到第三階段

岩啊

佢仲要傻豬豬覺得洗嗰三皮野好有價值

當年我有好多事發生
所以俾人氹左我上

咁樣你點樣脫離邪教?

俾佢踢左
話咩我無心上
錢已呃

粗口好多
但我淨係諗 屌做乜鳩
暴力犯法架
佢地無咁蠢

全班得我會

有無踢你?

當年我有好多事發生
所以俾人氹左我上

咁樣你點樣脫離邪教?

俾佢踢左
話咩我無心上
錢已呃

粗口好多
但我淨係諗 屌做乜鳩
暴力犯法架
佢地無咁蠢

全班得我會

甘佢地會點樣 真係會調教到唔敢搏嘴gah?
其實同中學啲訓練營手法差唔多?比啲冇可能既事你要你做 做唔到就鬧同罰 跟住令你喊 覺得好正面 要感恩阿咁樣 根本on9

人地仲要走埋堂走去上呢D濕勁堂🤦🏻‍♀️

俾佢踢左
話咩我無心上
錢已呃

粗口好多
但我淨係諗 屌做乜鳩
暴力犯法架
佢地無咁蠢

全班得我會

有無踢你?

好快踢左

踢左無得拎番錢?
其實同中學啲訓練營手法差唔多?比啲冇可能既事你要你做 做唔到就鬧同罰 跟住令你喊 覺得好正面 要感恩阿咁樣 根本on9

屌那星,教會都係咁,仲唔洗錢添

仲要令你心甘情願俾錢先恐怖 無錢仲要借埋俾你 好似大耳窿咁樣

仲要令你心甘情願俾錢先恐怖 無錢仲要借埋俾你 好似大耳窿咁樣

又鬧又罰,訓導主任呀依架!

而且中學既唔駛要你錢 甚至三皮🤦🏻‍♀️
甘你老母臭閪
釋放!

乜嘢黎

原諒別人,釋放自己!

諗起男親女愛
古兆祥博士

睇到釋放已經估到
好奇一問 到底上堂會學咩/有咩活動
好奇一問 到底上堂會學咩/有咩活動

佢話唔可以同人地講 講左的話 如果我去上堂 我geh成果無gum好

嗰度根本就安排哂一堆工作人員排學員,然後游説其他綿羊落答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞