[緊急!][眼中槍女仔] 我係佢啊妹 2

2349 回覆
6324 Like 39 Dislike
可以諗下眾籌生活費
唔多 一兩百萬
商界最怕一樣嘢,就係估你唔到(uncertainty)。任何一樣嘢長期發生就必定估到(certainty),商界就會有對策。因此,連續N日令機場癱瘓、連續佔領道路等行動對商界個影響冇突發性癱瘓機場咁金。如果N日冇機場,商界可以安排車隊,如果N日塞路,商界可以改路。但如果有機場但又唔知幾時要關閉,咁就效應大。效應要大必要估你唔到。

Water嘅形態正正係估佢唔到。

Be water。

經濟手段好撚有用,一定要繼續!
https://lih.kg/1457461
都係嘅
呢段時間不停Report啲藍Page 睇到佢哋每個Post都係斷章取義 甚至看圖作故事睇到好嬲
啲深藍同藍血人睇呢啲藍Page信到十足 仲要喺街同人高談闊論 好難頂
今次仲要改人哋聲明 真係嬲到爆
點都好 用盡方法守護真相
希望你家姐以後都平平安安!
有咩要幫出聲!香港人欠你家姐
謝謝你
有咩要幫手 出聲
唔好放棄 加油

保重 加油 💪🏼
有良知嘅香港人一定幫你家姐討回公道!
阿妹
可唔可以你地用自己名義開聚籌?
或者聯絡蘋果個基金?
我地好想幫家姐搵最好既醫生同治療
呢度既錢唔好要你地自己出
等我地香港人出
要攪就要快
籌500萬1000萬我都唔覺得過份
好多香港人好金魚記憶
過左一排消化左件事就當無發生
我地唔想家姐同你家人自己承擔
佢係為左我地
求下你
你家姐年紀望落好細, 兼且仲要有細妹, 可想而知尋晚件事對樓主係何其震撼憤怒
視力無左就挽救唔到, 但起碼都儘可能執番個靚樣, 過番有尊嚴嘅生活。樓主家姐幫香港人擋左子彈, 身為香港人嘅我地更加應該挺身而出支援佢日後漫長嘅復康路, 願樓主一家可以早日走出低谷
加油
認真 你家姐唔怕無人要
心善則美 至少我都好想幫同識你家姐
多謝你地
有無諗過開記者會、學內地維權人士/潘生潘太咁玩大佢?
屌你老母死黑警
Push
想問啊妹你家姐係咪真係first aid ?
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞