[緊急!][眼中槍女仔] 我係佢啊妹 2

2349 回覆
6324 Like 39 Dislike
還你家姐公道
祝家姐手術成功 錢方面有眾籌我一定會幫手
一定要報仇
原來係狗仔
你好呀 警犬
有冇銀行户口 , 我怕眾籌好難好快直接幫到你地
我個心好痛,好痛,我幫唔到你家姐,我零願受傷果個係我,對唔住
有冇人fc 樓主係啊哥?
真是冇陰公 開槍條仆街一定有報應 難聽地講你開還開你老母唔使打人眼下哇 人渣
支持你阿妹 幾百萬人望住單野。祝你家姐早日康復
對唔住
個心好撚痛
好多人會撐你地 有咩要出聲
有咩要幫手嘅出聲
推爆佢
1點見
未fc
睇到好撚心痛好撚想喊呀dllm
死黑警your family will pay back
你地家人會代你地還返呢筆債比我地
香港需要人道救援

當下,香港極需要不受滋擾的中立醫療團隊。我們需要無國界醫生、聯合國維和部隊,以及其他人道救援組織。只有他們可以為香港提供正常醫療保障,免於中共香港警察滋擾。以下這個聯署,是要求美國派遣醫療船以提供中立的醫療服務。美國醫療船扺達後,其他國際醫療組織就更易來港協助,以減低香港人在今次戰爭的傷亡。

這是十分實際的要求,也是極為急切和重要。為免香港發生大規模人道災難,請各位簽署並廣傳!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/please-send-medical-army-hong-kong-hong-kong-under-humanitarian-disaster
推 712 811
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞