[緊急!][眼中槍女仔] 我係佢啊妹 2

2349 回覆
6324 Like 39 Dislike
加油 有咩需要隨時出聲!
要眾籌開聲 實捐
有眾籌記得放上嚟
我地會還你家姐一個公義
個女仔醫療費用方面,我相信612應該會跟進(如果咁都唔跟進大家可以拆屌到佢摺埋),律師費唔知果度會包幾多,不過往後嘅生活、工作、心理上嘅復原,必定需要我哋嘅長期扶持。
惡有惡報
講咁多做咩,之前叫班警賊4點記招即場實測試嗎,佢地記招實測下比人咪證明到無爆眼既咪證明到人地屈佢囉
家姐加油
黑警一定要血債血償
其實佢邊有時間/心情出黎自己搞個眾籌,推到佢親友出黎幫手搞住先,唔好有需要先黎咁抆水籌
天佑好人,一生平安
唔好意思 真人真事 你眼盲我都會捐俾你
好撚sad
想問下眼球方面係咪真係冇得救,另外幫得來地同你家姐講聲加油,佢想要咩我地都會幫,佢係絕對唔會被遺忘嫁!!!“
推 加油 祝你家姐早日康復
好擔心當時人的心理和精神狀態

加油!
屌你老母係咪唔識聽人話
下面個張當時人澄清咗係大家夾錢買物資
而亦都冇人話佢地兩個係同一個人
同埋人地係咪同一個人有咩咁重要
阿sorry 唔記得你唔識聽人話
汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪
明未阿on9
push
發左個惡夢,對唔住,係我地滅煙既令警犬target 個巴士站,我地一行大約十個人見有煙射過黎,一路救一路哩係巴士站,警犬係警署欄杆入面冇受任何衝擊同威脅,示威者比佢任喵任打,係事發之前已經多次用催淚直接射向救煙既手足,夢見家姐已經哩埋左係個巴士站到,佢只係偷望左一眼......對唔住,我崩潰左,除左叫FA 咩都做唔到......女手足要保重,希望好翻既時候可以同你一齊慶祝,慶祝我地成功爭取既所有訴求。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞