[緊急!][眼中槍女仔] 我係佢啊妹 2

2349 回覆
6324 Like 39 Dislike
我都想知係咪同一個人 事關啲藍絲gp係到瘋狂打飛機見到咁慘都仲要俾人老屈真係好不爽 希望可以澄清返
義士要好好休息同保重😭

眾籌一定幫手

香港人要齊心討回公道😠
其實佢邊有時間/心情出黎自己搞個眾籌,推到佢親友出黎幫手搞住先,唔好有需要先黎咁抆水籌
開眾籌一定捐

唔好意思但一定會fact check先 唔好介意
祝福姊姊早日康復,血海深仇一定要報
好人一生平安
相信我
總有一日我地可以清算呢班仆街黑警
呢個仆街政府!!!!
我地係唔會放棄!!!!!字典入面冇妥協呢個字!!!!!

家姐加油!!!! 我地支持你
100% support
加油 我會撐你地架
同意
家姐除咗永久失去視力, 毀容同精神創傷之外
日後生活都需要支援
其他受傷嘅手足都請話俾我哋知點先可以幫到你哋
之前有消息有手足昏迷要開腦, 女友仲有未出世嘅BB
當黑社會俾人拉非法集結都有安家費
點解我哋唔可以照顧返為左公義受傷嘅義士同支援佢哋嘅需要?
推!
籌錢一定到
對唔住,我地幫唔到啲咩手,只有用最廉價嘅金錢去幫你地,最少希望你一家唔駛為金錢煩惱。希望你家姐可以好好休息,我地一定會繼續戰鬥。

有ac 盡快share,我會叫曬所有識嘅人幫手。
係唔係同一個人都唔重要
下圖講左超多次係夾緊錢買物資
死一毛仆街死啦去,全地球連你地自己都知係fake 屌你老母,邊條撚屌外發承包商又貪污左中聯辦維穩費呀,請黎請去請d 咁撚低質既毛。
假呀屌你老味
Fact checked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞