[HOWAY THE LADS] 紐卡素 16-17 英冠討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

唔知堅唔堅

呢件傳咗好耐,

係就正, 加埋紅色字

唔知堅唔堅

呢件傳咗好耐,

係就正, 加埋紅色字

係我即買

唔知堅唔堅

呢件傳咗好耐,

係就正, 加埋紅色字

係我即買

呢件正
入黎推爆個post 賀一賀佢

唔知堅唔堅

呢件傳咗好耐,

係就正, 加埋紅色字

係我即買

呢件正

跟隊,希望有巴打會搞團購

唔知堅唔堅

呢件傳咗好耐,

係就正, 加埋紅色字

紅色簡體字
mbemba著住拜個早年
係咪買我

你咁撚貴點買 西咸都買唔起我地點買得起

又平又勁啊我
係咪買我

又平又勁啊我

本日最佳笑話
係咪買我

又平又勁啊我

本日最佳笑話

=非迷雲加乙
係咪買我

又平又勁啊我

本日最佳笑話

界外球都唔識開
係咪買我

又平又勁啊我

本日最佳笑話

界外球都唔識開

入og幾勁
係咪買我

又平又勁啊我

本日最佳笑話

界外球都唔識開

入og幾勁

屌你牙沙高
https://www.youtube.com/watch?v=7LrVJ0Q1Rz0

滅祖真係痴撚線

唔知係咪做完手術,隊長咁冷靜既
https://www.youtube.com/watch?v=7LrVJ0Q1Rz0

滅祖真係痴撚線

你見佢行路都就住就住, 仲要夾硬跳

肯定痛到仆街

滅祖真係痴撚線

你見佢行路都就住就住, 仲要夾硬跳

肯定痛到仆街

BREAKING: Rafa Benitez has committed his future to Newcastle United following talks with Mike Ashley yesterday #NUFC @SkySportsNewsHQ

"We can now continue positively," he said

肥佬做到野!
Mike Ashley statement on Rafa say he: "can have every last penny that the club generates through promotion, player sales and other means"

開盡水喉

Benitez is staying as #nufc manager, will get in excess of £75million to spend.

75m再加賣人既錢我覺得都差唔多
應該都買到3-4件中游級數既球員

最重要買中堅

最重要買中堅

翼都要

最重要買中堅

翼都要

加你醒定d啦
真心覺得你唔差 但finishing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞