[HOWAY THE LADS] 紐卡素 16-17 英冠討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
樓主=G

agger
今晚對雷丁, 頂埋佢
紐竟然作客攞分仲多過主場......

成日比下游隊一個反擊收皮

成日比下游隊一個反擊收皮

一輕敵又輸
今晚對雷丁, 頂埋佢

頂完雷丁仲有列斯錫周三
今晚對雷丁, 頂埋佢

頂完雷丁仲有列斯錫周三

同埋富咸

前6差唔多完全未打
今晚me又冇份
今晚me又冇份

我估你後備gayle正選

今朝做左個小統計。。。。今年作客真係癲左
今晚me又冇份

大佬呀。。。。唔好玩啦
上場梅菲個球俾你應該一腳踢個龍紅牌出場了
http://web.gekisaka.jp/news/detail/?210913-210913-fl
我地想買香川咩 似D日本吹水新聞
今晚me又冇份

我估你後備gayle正選

冇啦我都冇隨隊
http://web.gekisaka.jp/news/detail/?210913-210913-fl

唔係好岩肥賓風格

gemez好似聯賽debut
Reading 0 - 0 Newcastle Utd

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

係既話即刻買波杉印佢

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

第三差六分
如果佢地贏到

事實上我仲好驚
無十分距離都唔可以話穩

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

第三差六分
如果佢地贏到

事實上我仲好驚
無十分距離都唔可以話穩

以今屆人腳(球員+領隊)
拎唔到冠軍唔可以收貨

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

第三差六分
如果佢地贏到

事實上我仲好驚
無十分距離都唔可以話穩

拎唔到冠軍唔可以收貨

季初甩左一甩
中段又甩一甩

其實大眼同哈多士真係好 consistent ....

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

第三差六分
如果佢地贏到

事實上我仲好驚
無十分距離都唔可以話穩

拎唔到冠軍唔可以收貨

季初甩左一甩
中段又甩一甩

好多時輸都好揼心,成日都輸下遊
布力般個6分 森林,狼隊

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

第三差六分
如果佢地贏到

事實上我仲好驚
無十分距離都唔可以話穩

拎唔到冠軍唔可以收貨

季初甩左一甩
中段又甩一甩

好多時輸都好揼心,成日都輸下遊
布力般個6分 森林,狼隊

布力般成季作客贏得果兩場其中一場就係我地

Not bad
最重要係打瓜左二三名
好難要求贏晒啦

3場作客7分係收貨

但前2絕對唔穩陣

過埋富咸列斯錫周三先再講
做個小統計:
09-10嗰年我紐好似好屈機,贏第二西布朗成11分(102 vs 91)
紐46場102分,平均每場~2.22分
西46場91分,平均每場~1.98分
森林排第三79分,每場先得~1.72分

今季暫時紐36場77分,平均每場都有~2.14分
如果到最後都保持呢個水準,預計最後會有98分,其實同當年好接近

但望下白禮頓(~2.06分 )同哈多士(~1.94分 ),大家就會知道對比上一次踢英冠,今次嘅爭標對手係勁咗

如果再睇護級組,除咗洛達咸係送分童子之外,英冠排尾二嘅韋根都接近每場一分(~0.94分),同哈多士大概每場相差一分
仲要韋根已經叻過英超排尾四嘅水晶宮(~0.93分),而英超平均分第三嘅曼城(~2.07分)都已經領先緊佢每場一分有突

結論係英冠各隊實力比英超更平均,09-10我紐屈機只不過係對手相對易打
16-17我紐係有好多改善空間,但已經算係咁喇
季前點估到踢咗36場仲有得坐榜首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞