[HOWAY THE LADS] 紐卡素 16-17 英冠討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
查爾頓球迷入嚟問下jonjo打成點
做唔做到球隊重心?
做唔做到球隊重心?

今季係英冠都算係絕對重心

上半季佢+GAYLE係無敵

下半季跌左watt, 但係OVERALL黎講算係今季打得最好3個之一
做唔做到球隊重心?

下半季跌左watt, 但係OVERALL黎講算係今季打得最好3個之一

佢出到嘅比賽接近全勤咁滯
肥賓咁鐘意輪換都幾乎冇郁過佢
唔跌watt就奇
一定要買人分擔下佢責任
講起龍

尋日場波好多唔出得(GAYLE,ARRONS)同踢緊預備組既(GAMEZ,LAZAAR)都有便服出現

唯獨SELS唔見人...
前鋒要買,靠GAYLE埋門果一腳踢英超真係唔夠用

翼要買,得RITCHIE一個係夠班

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

右閘ANITA走咗之後又要搵個人同耶連輪換

中堅要買個頂級既拍CLARK/隊長

係除咗個龍唔洗買之後差唔多成隊要換

Jonas Gutierrez is 'always a Geordie' as he poses with Newcastle's shirt after Premier League promotion
http://dailym.ai/2q9VvEB

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

的確係

最少都要買8個

賣可能會賣10個以上
恭喜紐卡素
但其實拎唔到冠軍有d失望
恭喜紐卡素

失望就難免會有少少, 始終成季帶頭帶左好耐, 最尾先黎跌WATT

不過由始至終拎頭二直升都係首要目標, 達成咗就算啦

白禮頓絕對值得拎冠軍

Jonas Gutierrez is 'always a Geordie' as he poses with Newcastle's shirt after Premier League promotion
http://dailym.ai/2q9VvEB

呢下堅感動
恭喜紐卡素

失望就難免會有少少, 始終成季帶頭帶左好耐, 最尾先黎跌WATT

白禮頓絕對值得拎冠軍

紐記場場食驚風散 直升都算完成任務啦
恭喜紐卡素

白禮頓絕對值得拎冠軍

紐記場場食驚風散 直升都算完成任務啦

季尾先黎多傷兵, 真係整定

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

的確係

最少都要買8個

賣可能會賣10個以上

Out: murphy,mitrovic(?),高飛,diame,colback,lazaar,mbemba/hanley,anita,krul,sels

Mitrovic plan b可能有用

計埋 小老咪呀vuckic果d都成10個

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

的確係

最少都要買8個

賣可能會賣10個以上

Out: murphy,mitrovic(?),高飛,diame,colback,lazaar,mbemba/hanley,anita,krul,sels

仲有河生呢件世紀大垃圾

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

左右閘、CM、左翼、前鋒一定要買
Hanley、梅菲叔、Diame、Atsu就食之無味棄之可惜
Lazaar、Gamez、Sels、希達拉就應該走硬,高飛、Anita同小老味貌似唔會俾新約
希望梅賓巴唔好走
Saivet同河生唔知清唔清得走
de jong、Krul就應該都唔會返黎
泰奧雲應該可以套現到啲錢

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

Hanley、梅菲叔、Diame、Atsu就食之無味棄之可惜
Lazaar、Gamez、Sels、希達拉就應該走硬,高飛、Anita同小老味貌似唔會俾新約
希望梅賓巴唔好走

Atsu升班強制買斷
Thauvin都係強制買斷,個價好似係7-9m

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

的確係

最少都要買8個

賣可能會賣10個以上

仲有河生呢件世紀大垃圾

河生廢到連奧沙辛拿都唔用,但膠倫竟然用黎打正選

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

的確係

最少都要買8個

賣可能會賣10個以上

仲有河生呢件世紀大垃圾

河生廢到連奧沙辛拿都唔用,但膠倫竟然用黎打正選

膠倫用膠貨

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

希望梅賓巴唔好走

Atsu升班強制買斷
Thauvin都係強制買斷,個價好似係7-9m

Atsu好似只係option to buy
睇Rafa想唔想留佢
http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitez-asked-future-newcastle-12939449

He said: “My feelings when I walked on the pitch were similar to what I have been feeling all year.

“The fans have been amazing with me, their loyalty and everything it means to being a top team like this, with the city behind you.

“That is why I decided to stay, and now I am even happier than before that I made this decision.

“I am really proud and really pleased.”

When asked about recruitment and the future, he said: “Now is the time to enjoy what we have done.

“I am sure if we do the right things, we have to prepare everything to be strong enough for the Premier League.

“We have to wait and enjoy it, play another two games and see where we are.”

Benitez was also asked in his post-game Press conference if he would be here next season.

He responded: “You never know, that is football. I am really pleased to be here, and really happy and proud for everything we have achieved.

“Hopefully, we can put in the foundations for something that will be a guarantee for the future.

“What we need is to enjoy today, and after we will see where we are.”

字裡行間睇唔到佢係想走,
除左一句: "You never know, that is football."
班傳媒將呢句無限放大

hopefully果段好似是重點

關鍵都係肥佬會唔會干涉買人,怕佢又專係法甲乙執貨,雖然都有好野 但懶野都唔小

法國人,不了

其實國籍唔重要
但Carr就真係不了

近年來買既法國人有邊個好
好個d又會有問題
做唔做到球隊重心?

唔跌watt就奇
一定要買人分擔下佢責任

聽到你哋咁講都好開心
佢係繼scott parker最有天賦嘅查記青訓
請好好珍惜
btw好憎垃圾猁買佢返嚟教埋佢鬥心飛鏟呢啲衰嘢
唔知而家戒甩未
做唔做到球隊重心?

唔跌watt就奇
一定要買人分擔下佢責任

聽到你哋咁講都好開心
佢係繼scott parker最有天賦嘅查記青訓
請好好珍惜
btw好憎垃圾猁買佢返嚟教埋佢鬥心飛鏟呢啲衰嘢
唔知而家戒甩未

Jonjo今季比上季少咗d無謂黃牌

今年佢其實係紅牌話危人士

但最後除咗因爲racist單野停過五場之外都無因為暴力犯規而停賽

10號位要買

中場中可能要買多個輪換

左閘廢咗好多年又要買

希望梅賓巴唔好走

Anita難講,肥賓契仔
Mbemba真係希望留到,教得掂會好勁
SDJ同Krul都話想返
SDJ仲話受牙朗啟發,開始注重飲食同改善訓練,希望下年可以返黎踢
借咗出去嘅其實仲想睇Mbabu唔知肥賓會唔會俾機會佢
diame murphy hanley呢堆真係買黎打英冠
希望mitro可以留低 上場見佢全場走位有鬥心
diame murphy hanley呢堆真係買黎打英冠
希望mitro可以留低 上場見佢全場走位有鬥心

murphy救左好多場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞