[HOWAY THE LADS] 紐卡素 16-17 英冠討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
富咸三球都靚波
但好似三球都係比人快攻入
我地個閘...
富咸三球都靚波
但好似三球都係比人快攻入
我地個閘...

Anita好似比對面個16碎撚到一楝都冇
前兩場優勢已經冇哂

又重新黎過
唉淨返九場有五場主場,點搞
其實好反常,以前主場勁過作客好多
前兩場優勢已經冇哂

又重新黎過

有記者分析過,話班新兵唔慣係咁多主場觀眾面前踢波, 壓力大

平時頂多都係萬幾二萬...一下變左52000
前兩場優勢已經冇哂

又重新黎過

都踢咗差唔多20場主場點都應該慣啦
睇完場highlight dummett真係勁到...
quote]
前兩場優勢已經冇哂

又重新黎過

都踢咗差唔多20場主場點都應該慣啦[/quote]
不過真係次次個場愈爆就愈易輸
依家作客仲多分過主場
同分 頂住呀
同分 頂住呀

對紐卡素唔可以有任何期望
同分 頂住呀

同意 已有跌出前二嘅心理準備
同分 頂住呀

下場作客伯明翰計正就贏到嘅
之後就國際賽期,希望休整下會好啲
呢期主力嗰班應該真係身心都chur得太盡
同分 頂住呀

下場作客伯明翰計正就贏到嘅
之後就國際賽期,希望休整下會好啲
呢期主力嗰班應該真係身心都chur得太盡

我由開季到上個月都唔睇好紐記,身邊朋友(捧其他隊)個個話輕鬆奪冠啦我都話有班升就飲得杯落
係直到連贏白禮頓同哈多士我就開始信有啲冠軍相(因為夠運),點知
泰奧雲入選國家隊
泰奧雲入選國家隊

其實季初佢有跟我地踢熱身賽,我仲曾經希望佢留低繼續踢...
Thauvin's not coming back

We won’t see Thauvin back at Newcastle, though. A clause in his contract stipulated he must leave after playing a set number of games - and he’s already triggered it. Fee has been agreed - NUFC will recoup the money they got for him. And there’s already interest in him from Italy....

隨時人地下季有歐聯踢

btw...施素高終於落選
Rolando Aarons‏ @RolandoAarons

Happy birthday bro. I hate you 😊❤ @ivantoney24

泰奧雲入選國家隊

其實季初佢有跟我地踢熱身賽,我仲曾經希望佢留低繼續踢...

佢俾哥洛狂插
隊中應該不受歡迎

We won’t see Thauvin back at Newcastle, though. A clause in his contract stipulated he must leave after playing a set number of games - and he’s already triggered it. Fee has been agreed - NUFC will recoup the money they got for him. And there’s already interest in him from Italy....

隨時人地下季有歐聯踢

施素高呢啲叫俾天收, 抵撚死
Clark傷埋
希望可以見返mbemba
Clark傷埋

一陣推鳩碧去頂就好笑
Clark傷埋

一陣推鳩碧去頂就好笑

唔會掛
仲有Hanley喎
Clark傷埋

Dummett好似都傷
Yedlin唞五個禮拜

隨時人地下季有歐聯踢

施素高呢啲叫俾天收, 抵撚死

渣ga
huddersfield輸4球
huddersfield輸4球

而家最需要做好自己先
正選後防傷左三件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞